hola

La classe de 2n de Primària (Xaloc) de l'Escola Tabor amb el conte de La selva dels animals és finalista dels VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya que convoca el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El centre, en un comunicat, ha informat que els nens i nenes de Xaloc elaboren cada curs un conte audiovisual, que enguany l’han presentat als VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya, i ha passat a la final de Catalunya com a representant del Vallès Occidental.

El conte de “La selva dels animals” ha estat el treball final d’un projecte elaborat a la classe de 2n de Primària. El producte final de la feina dels alumnes (i les seves mestres) és un conte audiovisual que es pot veure al canal de l'Escola Tabor de Youtube. Barrejant elements naturals, joguines, estris de casa, la història narra les aventures d’uns animals que s’han de defensar de les actuacions d’alguns humans.

El departament d'Educació convoca els jocs florals amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia en infants i joves de sis a divuit anys. En la categoria del conte il·lustrat, adreçat a tots els alumnes de primària i als alumnes de primària de les escoles d’educació especial, l’objectiu és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l'àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.


Foto: Escola Tabor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]