hola

Una masterclass d’hipopilates al Parc d’Europa, a les 15.15 hores i una d'hatha ioga al Parc Catalunya (a les 18.45H) inauguren aquesta tarda la programació commemorativa del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones que organitzen les regidories d’Igualtat, Salut Pública i Esports i la Xarxa de Centres Cívics.

El programa d’activitats inclou masterclass a escollir en tots els centres cívics entre el 24 i el 28 de maig. Aquestes activitats són obertes al públic i s’oferiran de manera presencial a l’exterior (màxim sis persones més el monitor) i telemàtica. L’oferta de masterclass inclou hipopilates, Hatha ioga, estiraments, jocs de taula, CTC (Condicionament Total del Cos), salsa i bachata i zumba i es poden consultar horaris a l'agenda de l'Informatiu i al Facebook de l'Ajuntament. La programació de la campanya de Salut de les Dones també preveu una activitat d’Estiraments Globals Actius els dies 25 i 26 de maig al Centre Cívic Can Taió. Per participar a aquestes activitats, tant de les masterclass com dels estiraments, caldrà inscripció prèvia trucant a qualsevol centre cívic de la localitat. 

D’altra banda, la programació inclou tres xerrades. La psicòloga Inma Siles parlarà sobre Benestar Emocional el 27 de maig al Centre Cívic Can Folguera. Per assistir, caldrà fer la inscripció prèvia a qualsevol centre cívic. A més, les entitats AFIFAC i Mamalleta’m, també han preparat dues conferències: Cuidar-nos per tenir més qualitat de vida (cal inscripció a afifac_sp@hotmail.com) i Sòl pel­­vià i alimentació de la mare, a càrrec d’Eli Soler, fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia i obstetricia i PNI (enllaç https://meet.jit.si/Mamalletam2).

El 28 de maig el Centre Cívic El Vapor acollirà l’obra I si no, qui ho farà?, a càrrec d’Impactat. Es tracta d’un teatre fòrum on el públic deixa de ser un simple espectador per substituir actors i actrius i trobar noves formes d’actuar davant les situacions que es plantegen. Serà a les 20 hores i cal reservar plaça prèviament trucant als centres cívics. Per últim, el 29 de maig, tindrà lloc un itinerari saludable. La passejada està oberta a tota la ciutadania i es lliurarà un obsequi als i les participants, segons ha informat Salut Pública.


Foto: Cartell commemoratiu del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]