hola

Un total de setze paradetes d’entitats, partits polítics i comerços participen a la Fira de Sant Jordi que enguany se celebra a l’aparcament situat entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers de Puig i Cadafalch i de García Nieto, on cada dijous s’instal·la el mercat ambulant. La fira tancarà a les 19.30 hores i està adaptada a les condicions de seguretat i salut, ja que s’han adoptat a les mesures necessàries per evitar riscos de contagi de Covid-19, segons ha destacat el regidor de cultura, Marçal Solà, que s'ha mostrat satisfet per la participació en la fira de Sant Jordi encara que ha minvat en relació amb altres edicions a causa de la situació sanitària.

El programa de Sant Jordi inclou a les 18 hores al pati de l’Escola Els Aigüerols el lliurament dels Premis Primavera 2021 i l’actuació de la formació de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) Bandarres. Al certamen literari escolar s’han presentat enguany 760 obres, una participació que ha valorat el regidor de Cultura que també ha destacat “la qualitat dels originals”. Solà ha explicat que aquest any, per les restriccions de la Covid-19, tampoc se celebrarà la Nit de la Cultura que habitualment acull el lliurament dels premis, però s’ha optat per celebrar-lo en el marc de Sant Jordi. L’acte tindrà lloc al pati de l'escola Els Aigüerols seguint els protocols que es van fer per a la festa d’estiu, segons ha destacat el regidor de cultura que ha explicat que encara hi ha un centenar d'entrades disponibles per assistir a l’activitat i al concert de Bandarres.

Enguany la Regidoria de Cultura proposa a la ciutadania un programa de Sant Jordi que, a poc a poc i amb totes les mesures sanitàries, recupera el carrer com a espai comú de celebració d’aquesta festa tradicional.

L'accés al recinte de l'aparcament es farà per l’avinguda de l’Onze de Setembre, per tal de controlar l’aforament, seguint un protocol semblant al que es realitza durant el mercat setmanal dels dijous.

 

Foto: Una de les paradetes de la Fira de Sant Jordi / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]

Educació proposa xerrades telemàtiques per a famílies
22 Mar 2024 14:02 - RedaccióEducació proposa xerrades telemàtiques per a famílies

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ofereix a les famílies un nou cicle de xerrades [ ... ]