hola

El Fons Català de Cooperació ha posat en marxa una campanya per reforçar la importància de la cooperació municipalista. L'objectiu és reivindicar els programes de cooperació que realitzen els ajuntaments i ens supramunicipals. La campanya, que es desenvoluparà fins el mes d'octubre, inclou sis accions de comunicació o eixos estratègics de treball de la cooperació com igualtat de gènere, sanitat, educació, emergència climàtica i refugiats.

L'organisme vol mostrar com aquestes problemàtiques requereixen una resposta global, i molt més, en l'actual context de la pandèmia Covid-19. La campanya, realitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, està centralitzada en un espai web i també tindrà visibilitat a les xarxes socials amb l'etiqueta #DefensaLaCooperació i als canals de Twitter, Facebook i Instagram del Fons Català.

La regidora de Cooperació de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que amb aquesta campanya es reconèixer el paper dels ajuntaments en la cooperació i el Fons Català posa en valor les ajudes dels municipis en relació a la cooperació.

La primera de les sis accions vol fer visible el treball que es fa des dels municipis donant suport a projectes que lluiten per la igualtat de gènere arreu del món, sota el lema “pels drets de totes les dones, defensa la cooperació”. La campanya recull les accions que realitza la cooperació municipalista i testimonis de dones que expliquen com l’acció de la cooperació desencentralitzada al Nord ajuda a les dones del Sud.

 

Foto: Imatge d'arxiu del projecte Impulsant el dret a l’educació de la Fundación Vicente Ferrer del 2019 / Fundació Vicente Ferrer

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]