hola

L ’Ajuntament de Santa Perpètua se suma un any més a L’Hora del Planeta, una campanya que, mitjançant l’acte simbòlic d’apagar la llum durant una hora, vol mobilitzar la societat per actuar contra el canvi climàtic i connectar amb la naturalesa.

La iniciativa, promoguda pel World Wide Fund for Nature (WWF), tindrà lloc aquest dissabte 27 de març entre les 20.30 i les 21.30 hores. Santa Perpètua apagarà, en aquesta edició, els llums de la plaça de l’Església, la plaça de la Vila, la Granja Soldevila i la font de la rotonda de la Font.

Aquest any, L’Hora de Planeta vol recordar que la naturalesa és el sistema de suport vital del planeta i que cal defensar-la per preservar tant la salut del planeta com el nostre benestar. L’organització anima la ciutadania a transmetre el missatge Connecta amb la naturalesa, en referència a la celebració de L’Hora del Planeta de manera virtual amb motiu de la pandèmia.

Segons la WWF, el 2021 és determinant per a la protecció de la naturalesa. Aquest any, els líders mundials prendran decisions polítiques clau sobre tot allò que envolta l’acció climàtica, el desenvolupament sostenible i la naturalesa. Per exemple, al maig tindrà lloc a la Xina la 15a Cimera sobre la biodiversitat i al novembre, a Anglaterra, la Cimera sobre el Clima 2021.

L’Hora del Planeta va néixer l’any 2007 com un gest simbòlic i és la major campanya on municipis, ciutadans, empreses i institucions de tot el món es mobilitzen per actuar contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. En edicions passades s’han apagat més de 17.000 edificis i monuments emblemàtics.

 

Foto:Complex de la Granja Soldevila durant l'Hora del Planeta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]