hola

Catalunya aixeca el confinament comarcal i el comerç no essencial podrà obrir els cap de setmana a partir del 15 de març segons ha anunciat aquest migdia la Generalitat de Catalunya que ha revisat les restriccions actuals provocada per la pandèmia. La mesura estarà en vigor durant dues setmanes. Sobre la mobilitat, el conseller d’Interior i la consellera de Salut van remarcar que es limiten els desplaçaments a la bombolla de convivència i van recordar que cal extremar les precaucions i reduir les trobades socials.

Altra de les novetats que es flexibilitzen és que els grans establiments comercials podran ampliar la seva superfície de venda fins els 800 metres quadrats. Fins ara només estava permet una superfície de 400 metres quadrats.

També s’autoritzen les competicions de l’esport federat per a menors de 16 anys. Es permet la presència de públic en totes aquelles competicions esportives amb seient preassignat, excepte les competicions estatals i internacionals que tenen prohibicions d’altres organismes. L’aforament de públic serà del 50% en espais a l’aire lliure i del 30% en espais tancats. La cultura popular i tradicional està permesa sempre que siguin activitats estàtiques i que es facin en espais perimetrats o tancats, i amb les mateixes limitacions d’aforament que les activitats culturals

La setmana passada ja es va flexibilitzar el sector dels bars i restaurants que poden obrir de dos quarts de vuit del matí fins les cinc de la tarda.


Foto: Els establiments comercials podran obrir els dissabtes / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]