hola

Les escoles de Santa Perpètua han convocat les jornades de portes obertes després que la Generalitat de Catalunya hagi anunciat que la preinscripció per al proper curs escolar 2021-2022 serà del 15 al 24 de març per a l’educació infantil de segon cicle i primària. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer els centres i facilitar a les famílies tota la informació que els pugui interessar com a pas previ a la preinscripció. Les portes obertes també s’han adaptat a la pandèmia i per poder complir amb totes les mesures de seguretat obligatòries i necessàries enguany cal demanar cita prèvia per poder assistir presencialment.

L’Escola Bernat de Mogoda celebrarà les jornades els dies 1 i 3 de març, mentre que l’Escola Santiga ho farà el dia 2, ambdues en horari de 17 a 19 hores. L'Escola La Florida ha convocat a les famílies en dues jornades, els dies 4 i 10 de març, de 17 a 19.30 hores, mentre que l'Escola Aigüerols atendrà les atendrà les famílies el dia 12 de març de 17.30 a 19.30 hores. Per la seva part, l’Escola Santa Perpètua també les farà en dues jornades: l’11 de març de 17 a 19 hores i el dia 13, de 10 a 13 h. L’Escola Barcanova també obrirà les portes a les famílies el dia 27 de febrer, de 12 a 14 hores.

La Regidoria d’Educació ha insistit que per poder participar a les portes obertes és imprescindible demanar cita prèvia al centre educatiu que es vulgui visitar. També ha recordat que l’alumnat que entri a P3 al setembre a les escoles Els Aigüerols i Santiga iniciarà l’educació infantil de segon cicle a cada centre, respectivament, però que la previsió és que al curs 2022-2023 es fusionin les escoles i tot l’alumnat es traslladi a l’edifici del Santiga.

Per la seva part, els dos centres concertats del municipi també han convocat portes obertes. L’Escola Tabor les celebrarà el 27 de febrer, de 9 a 14 hores, mentre que el Col·legi Sagrada Família les duu a terme els divendres dels mesos de febrer i març a les 17.30 hores, a través de visites concertades en diferents dies i horaris de manera presencial o telemàtica.

D’altra banda, la preinscripció per a l’Educació Secundària Obligatòria serà del 17 al 24 de març. Per donar a conèixer la seva oferta, els instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns han convocat xerrades informatives a les famílies els dies 10 i 11 de març, respectivament a les 18 hores. Pel que fa al nou Institut Escola que s'estrenarà al setembre a l'actual edifici de l'Escola Santiga, s'ha convocat una trobada amb les famílies interessades el dia 16 de març a les 17.30 hores.


Foto; Escola Santiga / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]