hola

El nombre d’ingressos es mantenen estables a l’Hospital de Mollet. Actualment el centre sanitari registra 38 persones ingressades per Covid-19, xifra lleugerament inferior a la de la setmana passada, segons ha informat en un comunicat.

L'activitat del centre es desenvolupa amb total normalitat. La darrera setmana s’han donat 22 altes amb un total de 990 i hi ha hagut quatre defuncions.

Malgrat que la situació al llarg d’aquesta setmana ha millorat lleugerament , des del Departament de Salut s’ha mostrat preocupació per l’evolució de la situació epidemiològica durant les pròximes quatre setmanes degut al possible impacte de la soca britànica. L’Hospital de Mollet demana màxima precaució els propers dies i un seguiment rigorós de les mesures de prevenció.

Segons dades de la Generalitat de Catalunya en el territori del Baix Vallès, el risc de rebrot ha disminuït fins a 371 punts i la taxa de contagi baixa per sota de 1 després de vàries setmanes (0,84). Pel que fa a Santa Perpètua el risc se situa en 384 i la taxa en el 0,93. Des de l’inici de la pandèmia el nostre municipi ha registrat 1,379 positius i 44 defuncions, dues durant aquest mes de gener, segons el portal dadescovid.cat de la Generalitat de Catalunya. Altres dades que aporta Salut són el nombre de pacients de la localitat ingressats a centre hospitalaris a causa del virus, quatre, i la quantitat de persones que s’han vacunat, 373 amb la primera dosi i 13 amb les dues dosi subministrades.

D’altra banda, l’Hospital de Mollet ha informat que ahir es va administrar la segona dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid19 a professionals i persones usuàries de la residència Santa Rosa de la Fundació Sanitària Mollet, situada a Mollet del Vallès. En total es van vacunar 56 persones usuàries i 34 professionals al llarg de tot el matí.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]