hola

El Procicat ha decidit prorrogar fins el 7 de febrer les restriccions vigents en aquest moment i que finalitzaven a les 0 hores del 25 de gener. Així doncs, durant dues setmanes més es mantindrà el confinament municipal, el nocturn entre les 22 i les 6 hores i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana. També continuen tancats els centres comercials, els establiments de més de 400 metres quadrats i els gimnasos.

L'hostaleria manté la seva activitat com fins ara. Bars i restaurants tenen l’horari d'obertura al públic de 7.30 a 9.30h i de 13 a 15.30h. Dins d'aquest horari, les terrasses de bars i restaurants es mantenen obertes i l'aforament a l'interior dels locals es limita al 30%.  Les taules amb un màxim de quatre persones (a excepció si és convivència familiar) i la distància mínima entre els comensals de diferents taules serà de dos metres. També es pot servir menjar per emportar, que es pot recollir al local fins a les 22h i rebre'l a casa fins a les 23 h.

Els teatres, cinemes, museus, biblioteques i sales d'exposicions podran obrir amb un aforament del 50% i un màxim de 500 persones i amb ventilació òptima fins a un màxim de 1.000.

Les activitats extraescolars només es podran fer aquelles que es facin en el mateix centre i amb el mateix grup bombolla de convivència escolar.
Pel que fa a les les activitats físiques queden reduïdes només a l'exterior. Només poden obrir les piscines amb un 30% de l'aforament. Continua permés l'esport federat a l'aire lliure i les activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs. Així com la pràctica esportiva a l'exterior amb grups de menys de sis persones. Les continuen suspeses.

Continua la prohibició de reunions de més de sis persones, llevat que es tracti de convivents, i que no se superin les dues bombolles de convivència. A les trobades a l'aire lliure no es permet el consum de menjar i beure.

Les mesures contra la Covid-19 que la Generalitat de Catalunya va establir el 7 de gener, i que la setmana passada es van prorrogar fins al 24 de gener, s’ampliaran dues setmanes més i estaran vigents fins al diumenge 7 de febrer. La generalitat manté aquestes restriccions a causa de les dades negatives d’evolució de la pandèmia.


Foto: L'hostaleria té l’horari d'obertura al públic de 7.30 a 9.30h i de 13 a 15.30h / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]