hola

Continua avui a Santa Perpètua el cribratge massiu per detectar possibles casos asimptomàtics de Covid-19. Ahir van ser 950 les persones que es van fer aquesta prova d'antígens que es fan introduint un bastonet al nas. L'actuació està dirigida a la ciutadania del municipi de més de 14 anys.

La realització de les proves es farà fins dissabte, en horari de 9 a 14 hores i de 15 a 19 hores a l’edifici de la Biblioteca, amb accés des de la plaça de l’Era. Per facilitar el tràmit de la realització de la prova, és important que tothom porti la targeta sanitària. Salut comunica mitjançant SMS els resultats, que també es podran consultar a la plataforma La Meva Salut.

Per tal d'intentar fer el procés més ràpid i agilitzar les proves, Ajuntament i Salut han assignat dies concrets per a la ciutadania en funció dels diferents barris i zones del municipi. Avui està destinat a Can Taió; demà dijous dia 3, als veïns i veïnes dels barris de Mogoda, Santiga, La Creueta i Can Filuà; divendres 4 de desembre s'adreça a la ciutadania de Centre Vila i la Florida, i dissabte dia 5, al veïnat de Mas Costa i a aquelles persones que no s'hagin pogut fer la prova el dia que els hi tocava. Aquesta calendarització per barris s'ha fet per evitar aglomeracions, però segons la disponibilitat de cada persona es pot fer un altre dia encara que no sigui el del seu barri.

El Departament de Salut convida a la població a participar activament en aquestes proves ja que es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn. Cal destacar la importància de fer l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas.


Foto: Ahir es van realitzar 950 proves / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament continua amb les campanyes de suport al comerç
21 Gen 2021 13:22 - RedaccióL’Ajuntament continua amb les campanyes de suport al comerç

L’Ajuntament de Santa Perpètua continua donant suport al comerç local a través dels mitjans de [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics segueix amb les sessions en línia
21 Gen 2021 13:12 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics segueix amb les sessions en línia

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ha començat l’any reobrint amb menys activitats que quan va [ ... ]

El personal sanitari dels CAPs del municipi rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19
20 Gen 2021 15:11 - RedaccióEl personal sanitari dels CAPs del municipi rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19

El personal dels dos Centres d'Atenció Primària de la ciutat, el CAP Santa Perpètua i el CAP La Florida, [ ... ]