hola

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha tornat a patrocinar el projecte ComunArt de l'Escola Municipal de les Arts a través d'un conveni de col·laboració que es renova des de fa quinze anys. Zambon aporta deu mil euros per a la compra d'instruments i materials de reposició per a tres dels projectes que formen part del ComunArt, el Corda't, Venta't i el Dansa't. L'adquisició d'aquests instruments permetrà dur a terme aquestes activitats a les escoles públiques del municipi adaptades a la nova situació de pandèmia i facilitant un instrument per alumne.

L'EMA ha necessitat comprar un total de 8 violins, 4 violoncels, 2 violes, arcs nous per a instruments que ja tenien, resines i recanvis de cordes a més d’un saxo soprano, sis trompes, quatre fagots, tres flautes travesseres i nou djembés. El director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha agraït a Zambon la renovació de confiança en el centre de les arts i la seva aposta per la dinamització cultural i la difusió i accessibilitat de la pràctica artística en el nostre municipi. Per a l'EMA , la figura col·laborativa del patrocini de Zambon és important i necessari per a la realització d'iniciatives com el Corda't.

La directora general de Zambon, Elena Zabala ha manifestat que "dins la nostra filosofia d'empresa, per a nosaltres és essencial aportar valor a l'entorn més proper que ens envolta. És per això que donar suport a la cultura i contribuir a el desenvolupament de la comunitat i el municipi és any rere any una de les nostres iniciatives ".


Foto: Acte final del projecte ComunArt del curs 2028-2019 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament denuncia la situació de les persones amb discapacitat i se suma a la campanya 'No som invisibles'
01 Des 2020 10:57 - RedaccióL'Ajuntament denuncia la situació de les persones amb discapacitat i se suma a la campanya 'No som invisibles'

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la campanya de Dincat #NosomInvisibles amb motiu del Dia [ ... ]

Santa Perpètua commemora el Dia Mundial contra la Sida
01 Des 2020 09:40 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Mundial contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, la façana de l’Ajuntament [ ... ]

Unes 450 persones han participat aquest matí al cribatge massiu contra la Covid-19 al municipi
01 Des 2020 12:46 - RedaccióUnes 450 persones han participat aquest matí al cribatge massiu contra la Covid-19 al municipi

Avui ha començat a Santa Perpètua el cribatge massiu per detectar possibles casos asimptomàtics de [ ... ]