hola

 

La criança positiva i l’educació emocional i en valors han estat els àmbits temàtics prioritaris de la consulta que va realitzar el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua entre la comunitat educativa del municipi amb l’objectiu de recollir propostes per dissenyar l’oferta formativa del nou Programa Municipal de Formació a Famílies del curs 2020-2021. Aquest programa vol esdevenir un catàleg unitari d’accions formatives i d’assessorament en l’educació que inclogui els recursos que l’Ajuntament, les AMPA i tots els agents educatius del territori destinen a la formació.

La regidoria va recollir un total de 93 respostes durant el mes de maig, principalment de mares, pares o tutors a títol familiar. AMPA i entitats també van col·laborar, però de manera molt més residual

Un 66,7% dels participants van proposar la criança positiva i l’educació emocional i en valors. També es va prioritzar l’autonomia personal i la resolució de conflictes (61’3%), i la motivació i el suport en els estudis (54’8%).

Educació ha informat que Com ja va passar el curs passat, la franja d’edat que més interessa a les persones participants és la compresa entre els 6 i els 12 anys (61’3%), corresponent a l’Educació Primària. Aquest any també destaca la participació de famílies amb criatures amb necessitats educatives especials, que representen un 19’4% dels participants.

El Projecte Educatiu de Ciutat, convida a les AMPA, entitats i col·lectius que treballen amb la infància i l’adolescència, a sumar i federar esforços en la programació d’activitats.


Foto: Imatge d'arxiu d'una formació a famílies del curs passat / Reg d'Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]