hola

A Santa Perpètua aquest curs es registren 320 alumnes de Primària que gaudeixen de beques menjador als diferents centres educatius. El Consell Comarcal del Vallès Occidental va recepcionar 391 sol·licituds d’alumnes de Santa Perpètua i ha atorgat 81 beques al 100%; 222 al 70% i n’ha denegat 88.

Per la seva part, l’Ajuntament de Santa Perpètua ha complementat 85 beques de les concedides al 70% fins a la seva totalitat, segons informa la Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència. També de les 88 denegades pel Consell, el Consistori ha atorgat tretze al 100% i quatre al 50%.

Resten pendents de resposta 71 sol·licituds de les quals l'Ajuntament està fent les respectives valoracions socials per poder-les resoldre com més aviat millor, tot i que algunes seran denegades.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha explicat que el Consell Comarcal tenia resoltes i informades les resolucions de les beques menjador abans de l'inici del curs. Bajo ha detallat que l'Ajuntament ha complementar 85 beques i n'ha concedit disset més.

Les xifres del curs 2020-2021 són una mica menors que les del curs passat, quan van ser 328 les beques concedides d'un total de 408 peticions. Aquest any el tipus de beca menador ha variat ja que l'any passat el Consell Comarcal atorgava al 100 i al 50% i aquest cop és en la seva totalitat o en un 70%. També les complementàries de l'Ajuntament han canviat ja que abans es feien pel total, la meitat o un quart i aquest cop només al 100 i al 50%.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda convoca cada curs beques de menjador per als matriculats a alguna de les tres escoles bressol municipals. Aquest any les famílies han presentat un total de 41 sol·licituds de les quals s’han atès 20, un 48,7%. El Consistori ha concedit setze beques menjador en la seva totalitat i quatre per la meitat del cost i ha denegat altres 21 demandes per superar el barem econòmic fixat a les bases. Aquests ajuts són exclusius de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha explicat que s'han concedit gairebé la meitat de beques menjador d'alumnat de les escoles bressol.

Aquest curs pel que fa a escoles bressol municipals han registrat una xifra similar de sol·licituds a la de l'any 2018 (49), en canvi el curs passat van ser 63 demandes i 39 beques concedides.


Foto: Aquest any 320 alumnes de Primària han rebut beca / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament denuncia la situació de les persones amb discapacitat i se suma a la campanya 'No som invisibles'
01 Des 2020 10:57 - RedaccióL'Ajuntament denuncia la situació de les persones amb discapacitat i se suma a la campanya 'No som invisibles'

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la campanya de Dincat #NosomInvisibles amb motiu del Dia [ ... ]

Santa Perpètua commemora el Dia Mundial contra la Sida
01 Des 2020 09:40 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Mundial contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, la façana de l’Ajuntament [ ... ]

Unes 450 persones han participat aquest matí al cribatge massiu contra la Covid-19 al municipi
01 Des 2020 12:46 - RedaccióUnes 450 persones han participat aquest matí al cribatge massiu contra la Covid-19 al municipi

Avui ha començat a Santa Perpètua el cribatge massiu per detectar possibles casos asimptomàtics de [ ... ]