hola

Aquesta tarda està previst que se celebri el Consell Infantil Municipal (CIM) de forma telemàtica. Aquest curs 2019-2020 la temàtica ha girat entorn del bon ús de les pantalles i la prevenció de les addiccions associades. En un principi, la idea era una convocatòria presencial però amb les darreres dades sobre l’evolució de la pandèmia l’Ajuntament ha optat per celebrar el Ple de forma virtual. Aquesta sessió estava prevista inicialment per al mes de maig però es va ajornar a causa de l’estat d’alarma.

El Consell Infantil Municipal aportarà la seva visió, opinió i propostes sobre l’ús de les pantalles al Ple de la Corporació. Durant el confinament, els i les representants del CIM s’han mantingut actius i han reflexionat sobre el consum de la tecnologia a partir d’un formulari, on s’han recollit les pantalles més utilitzades, la mitjana d’ús diari i la seva percepció en relació a l’augment d’hores d’utilització. També han parlat de les activitats no tecnològiques que han descobert o practicat durant el confinament.

Entre els objectius del CIM figuren fer una ciutat també a la mida dels infants; fomentar la participació dels infants en els afers de la ciutat; educar en la democràcia, en els valors en què es fonamenta; i fomentar que els infants coneguin el municipi, participin en la seva construcció, i hi gaudeixin. 

El Consell Infantil Municipal es podrà seguir en directe per Ràdio Santa Perpètua (107FM) i radio.staperpetua.org i per les pàgines Facebook de l'emissora municipal i de l'Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto: Trobada del CIM del curs 2019-2020 / Reg d'Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]