hola

Avui dilluns 28 de setembre el Punt Jove torna a obrir amb normalitat. L’equipament juvenil obrirà de dilluns a dijous per la tarda, de 16.30 a 19.30 hores; i el dimarts, al matí, de 10 a 12 hores. Aquesta setmana però nmés estarà obert dilluns i dimecres. Joventut també treballa per reobrir l’Espai Jove de la Promotora a partir del proper 5 d’octubre, de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 h.

Les inscripcions es poden fer al Punt Jove fins el 2 d’octubre. A causa de la Covid-19 les places són limitades a 15 joves per tarda. El departament municipal recorda als i les joves que si volen posar-se en contacte amb algun professional de l’equip de la Promo o de l’equip DIMO es pot fer a través de les xarxes socials i es posaran en contacte amb ells.

També es poden realitzar consultes a través de les xarxes del Punt Jove: mòbil i Whatsapp 637 77 70 04; Instagram, @puntjovespm; Facebook, @punt jove Promotora; Twitter, @joveSPM. D’altra banda, Joventut també ha informat que el bulder tornarà a obrir a partir del 5 d’octubre, amb el mateix horari que el del Punt Jove (dimarts de 10 a 12h. i de dilluns a dijous, de 16.30 a 19.30h). La capacitat màxima del rocòdrom serà de dues persones i cal que els usuaris portin magnesi líquid.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha explicat que el Punt Jove torna a obrir i que l'horari s'ha modificat per fer-lo compatible amb la resta de serveis de l'equipament. Solà ha subratllat que tot i no estar obert al públic de manera presencial el personal del Punt Jove ha estat fent durant aquest mesos acompanyament per matriculacions o per demanar beques, entre d'altres.

Foto: Imatge d'arxiu del Punt Jove / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]