hola

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer avui 21 de setembre, l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer amb el suport de la Regidoria de Salut instal·la un Punt informatiu a l’entrada del parc Central situada al passeig de la Florida cantonada amb l’avinguda de l’Onze de Setembre. El punt estarà obert de 16.30 a 20 hores.

L’entitat commemora amb diverses activitats el Dia Mundial de l'Alzheimer que se celebra aquest 21 de setembre sota el lema La dependència fora de la llei. Aquest dimecres 23 s’ha programat la xerrada Problemes actuals, reptes futurs front la pandèmia de la Covid-19, a càrrec de Rosa Redolat, catedràtica del departament de Psicobiologia de la Universitat de València. L’acte es podrà seguir a partir de les 18 hores presencialment al Centre Cívic Can Folguera amb un aforament limitat a 25 persones o online a través de la plataforma zoom.

Noves activitats

L’entitat també programa a partir d’octubre noves activitats. El 6 d’octubre comença l’Espai Respir al Centre Cívic de Can Folguera amb tallers especialitzats i terapèutics per a persones amb la malaltia d'Alzheimer i altres demències. Tindrà lloc els dilluns i divendres de 10 a 13 hores L’aforament estarà limitat a un màxim 12 persones. Al centre cívic la Creueta es programa un curs per a cuidadors que es portarà a terme del 6 d’octubre fins el 3 de novembre. El preu del curs és de 10 euros i es respectarà l'ordre d'inscripció. Us podeu inscriure al 649 870 600.

Per últim, també a partir de l’1 d’octubre s’organitzarà els 1rs i 3rs dimarts de cada mes de 16 h a 17.30 h en un Centre cívic, espai a concretar, un grup d’ajuda mutua.  Serà un Espai de trobada de persones cuidadores ja que quan es comparteix la vivència es porta d'una altra manera.


Foto: L'entitat va instal·lar l'any passat el punt informatiu al mercat setmanal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]