hola

El Punt Lila ha viscut una Festa Major tranquil·la i no s'ha registrat cap incident relacionat amb agressions sexistes, segons ha informat la Regidoria d'Igualtat. L'Ajuntament ha instal·lat aquests quatre dies de Festa Major el Punt Lila amb l'objectiu de donar a conèixer el protocol municipal contra les agressions sexistes en l’àmbit de l’oci. El Punt Lila ha estat un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes als espais públics, així com d’assessorament i actuació en el cas que se’n produeixi alguna. 

La Carpa del Punt Lila de la Regidoria d’Igualtat s'ha ubicat aquesta festa al passeig de la Florida al costat de la rotonda de la Font ja que en aquesta ocasió no ha hagut programació de Desconcerts, 

El tècnic d'Igualtat, Óscar Esteban, ha destacat que durant la festa Major no s'ha detectat cap incidència ni cap intervenció del Punt Lila. Aquesta ha estat la quarta edició que la Regidoria d'Igualtat instal·la un Punt Lila per informar sobre possibles situacions de risc derivades d’actituds masclistes i com afrontar-les, i sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere. Esteban també ha comentat que la informació de la carpa s'ha centrat en relacions tòxiques i agressions però que també disposen d'informació mitjançant enllaços QR sobre sexualitat i consum de drogues.


Foto: Punt Lila / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’AFA Santa Perpètua renova la junta
26 Oct 2020 14:00 - RedaccióL’AFA Santa Perpètua renova la junta

Cristina Pérez és la nova presidenta de l’Associació de Famílies (AFA) de l’Escola Santa Perpètua. [ ... ]

Nova campanya de captura de coloms al municipi
26 Oct 2020 10:11 - RedaccióNova campanya de captura de coloms al municipi

La Regidoria de Salut Pública realitza aquest mes d’octubre una nova campanya de captures de coloms, [ ... ]

Espiral Catalunya celebrarà aquest 27 d’octubre el Dia del TDAH
26 Oct 2020 09:43 - RedaccióEspiral Catalunya celebrarà aquest 27 d’octubre el Dia del TDAH

El 27 d’octubre és el Dia del TDAH (Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat) [ ... ]