hola

Santa Perpètua ha iniciat aquest mes de setembre amb més de 300 casos positius de la Covid-19, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que actualitza el mapa diàriament. El 2 de setembre ja n’havia comptabilitzat 312 i les dades de casos sospitosos acumulats des de l’inici de la pandèmia arriben als 2.292. Aquests casos corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un o una professional de la salut els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR, test ràpid o test ELISA) amb resultat positiu i tampoc han estat confirmats per cap epidemiòleg o epidemiòloga com a cas positiu.

L’Observatori de Desenvolupament Local ofereix les dades per conèixer l’impacte de la Covid-19 a Santa Perpètua. Actualment registra 312 casos positius, 173 dones i 139 homes amb dades actualitzades d'aquest 2 de setembre.

Durant els mesos de maig i juny la ciutat va registrar molt pocs casos positius però a partir de la segona quinzena de juliol i durant l’agost es va detectar un increment. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va publicar el mes d'agost un Ban Municipal amb les noves mesures per a la lluita contra la propagació de la Covid-19, decretades per la Generalitat en coordinació amb el Ministeri de Salut, vigents des del 18 d’agost. L'alcaldessa també va enviar una carta a les famílies amb fills d'entre 15 i 20 anys per tal que els joves respectin les normes sanitàries i el descans de la ciutadania. Diversos regidors dels quatre grups municipals també van expressar durant aquest estiu a través de les xarxes socials de l’Ajuntament la seva preocupació pel repunt de casos i van demanar la col·laboració ciutadana.


Nou ingressats a l'Hospital de Mollet

L'Hospital de Mollet ha informat que aquesta setmana té 9 casos positius de Covid-19 ingressats La xifra suposa un lleu increment respecte a les dades d'ara fa una setmana, quan eren 7 els pacients ingressats per coronavirus al centre de referència de Santa Perpètua i del Baix Vallès.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe
28 Oct 2020 12:15 - Estrella NúñezLa Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ofereix actualment cinquanta tallers per a adults de manera online [ ... ]

Es detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius
27 Oct 2020 15:00 - RedaccióEs detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius

  La Residència La Florida ha informat d'un brot de coronavirus al centre que afecta a un total [ ... ]

El Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual
27 Oct 2020 09:39 - RedaccióEl Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual

El Punt de Suport Associatiu de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de [ ... ]