hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha demanat a la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya que es facin tests PCR a principi de curs a alumnat, professorat i personal dels centres educatius del municipi. L’Alcaldia va enviar la setmana passada una carta a la consellera de Salut, Alba Vergés, per demanar aquestes proves i “garantir una educació de qualitat per a tots els nens, nenes i adolescents, ateses les actuals circumstàncies sanitàries”.

La demanda es fa per als nivells de 2n cicle d’Educació Infantil, Primària i Secundària que suposa uns 4.420 alumnes, més per a tot el personal dels centres educatius. L’objectiu és intentar “minimitzar el risc de contagis a l’inici del curs, davant la incertesa de l’evolució de la pandèmia”.
A Santa Perpètua de Mogoda les dades de l’impacte de la Covid-19 de les darreres setmanes són preocupants per al Consistori.

Les dades de la Generalitat a data 23 d’agost de 2020 (amb dades fins a tres dies abans) assenyalen un índex de risc molt alt (207,67). En els últims set dies s’han diagnosticat amb PCR 20 casos al municipi i si s’allarga el període als darrers catorze dies la xifra és de 38 contagis. La incidència acumulada de diagnosticats les últimes dues setmanes per cada 100.000 habitants és de 149,29 i la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) és d’1,41.


Foto: Alumnat de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe
28 Oct 2020 12:15 - Estrella NúñezLa Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ofereix actualment cinquanta tallers per a adults de manera online [ ... ]

Es detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius
27 Oct 2020 15:00 - RedaccióEs detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius

  La Residència La Florida ha informat d'un brot de coronavirus al centre que afecta a un total [ ... ]

El Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual
27 Oct 2020 09:39 - RedaccióEl Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual

El Punt de Suport Associatiu de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de [ ... ]