hola

L'alcaldessa, Isabel Garcia, i els portaveus dels quatre grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua presentaran aquest divendres 24 de juliol el document d'impuls d'un Pacte de Ciutat amb el títol 'Teixim futur i esperança'. L'objectiu és “situar Santa Perpètua en una posició estratègica de recuperació en tots els sentits, per encarar el futur amb esperança i afrontar els reptes econòmics, socials i ambientals amb garanties”, segons ha explicat. L'acte tindrà lloc a les dues del migdia al Celler de la Granja Soldevila. Acompanyaran la primera edil perpetuenca, els portaveus dels grups municipals de SPEC, Adelino Macías; del Grup Republicà, Montserrat Vinyallonga; del PSC, Pere Garcia; i de Cs, Kevin Romero.

El document dibuixa el procés per elaborar un Pacte de Ciutat participat, que pretén el màxim consens polític i social per establir les línies estratègiques amb propostes i recursos a mig i llarg termini per contribuir a la reconstrucció social i econòmica del municipi. Així, el Consistori ha avançat que es crearà la Taula del Pacte de Ciutat, formada per l'alcaldessa, els portaveus dels quatre grups municipals i els presidents de les tres Àrees Municipals, i es convocaran sessions de treball amb els diferents actor socials i econòmics del Pacte, que treballaran les diferents línies, amb l'objectiu que el Ple Municipal pugui aprovar el document final del Pacte el mes de desembre.

“Hem viscut i estem vivint una situació excepcional que ha desencadenat una crisi sanitària, social, econòmica i humanitària que requereix implementar mesures d’emergència”, ha detallat l’alcaldessa que també ha recordat que el Ple extraordinari celebrat el 20 de maig ja va aprovar un Pla de xoc per pal·liar a curt termini els efectes causats per la crisi de la Covid-19.


Foto: Mural d'homenatge a les persones essencials durant la pandèmia / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua recupera el 2 de novembre les urgències nocturnes en el CAP la Florida
29 Oct 2020 14:25 - RedaccióSanta Perpètua recupera el 2 de novembre les urgències nocturnes en el CAP la Florida

Santa Perpètua recuperarà a partir del proper dilluns 2 de novembre les urgències nocturnes. Així [ ... ]

El Cementiri Municipal amplia horari i aplica mesures de prevenció per Tots Sants
29 Oct 2020 12:30 - RedaccióEl Cementiri Municipal amplia horari i aplica mesures de prevenció per Tots Sants

El Cementiri Municipal de Santa Perpètua amplia el seu horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants. [ ... ]

L'Ajuntament amplia fins al 15 de novembre l'enquesta sobre hàbits de mobilitat escolar
29 Oct 2020 11:43 - RedaccióL'Ajuntament amplia fins al 15 de novembre l'enquesta sobre hàbits de mobilitat escolar

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha ampliat fins al 15 de novembre l'enquesta telemàtica sobre els hàbits [ ... ]