hola

El període de matriculacions als centres educatius d’Infantil, Primària i Secundària Obligatòria als centres educatius ha finalitzat i a la majoria queden algunes places lliures. On més s’ha notat la situació generada per la Covid-19 és a les escoles bressol municipals. 68 infants s’han matriculat i altres 8 van presentar la sol·licitud fora de termini i la Regidoria d’Educació treballa per donar-los resposta positiva. Vista la realitat del funcionament de les bressol en aquest mes de juliol, Ajuntament i direccions ja tenen tot a punt per l’inici del curs. Els dies 8, 9 i 10 de setembre serà el període d’adaptació i les ràtios dels grups de dos anys han disminuït i seran d’entre 14 i 17 alumnes.

Pel que fa a P3 s’han matriculat 213 alumnes d’una oferta inicial de 275. Totes les escoles tenen alguna plaça lliure excepte el Bernat de Mogoda que ha omplert amb les primeres opcions. A primer d’ESO s’han registrat 264 sol·licituds per a 274 places ofertades. La comissió de garanties d’admissió resoldrà al setembre les sol·licituds fora de termini o en llista d’espera.

Les famílies que vulguin fer una sol.licitud fora de termini i que necessitin assessorament poden adreçar-se a educacio@staperpetua.cat. El curs escolar començarà el 14 de setembre, segons el calendari previst.


Foto: Escola Bressol Municipal Els Pins / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe
28 Oct 2020 12:15 - Estrella NúñezLa Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ofereix actualment cinquanta tallers per a adults de manera online [ ... ]

Es detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius
27 Oct 2020 15:00 - RedaccióEs detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius

  La Residència La Florida ha informat d'un brot de coronavirus al centre que afecta a un total [ ... ]

El Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual
27 Oct 2020 09:39 - RedaccióEl Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual

El Punt de Suport Associatiu de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de [ ... ]