hola

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica millorarà i reforçarà l’enllumenat públic en tres vies del municipi, que no tindran cap cost per a les arques municipals ja que s’inscriuen com a millores anuals en el plec de condicions de l’adjudicació del servei de manteniment. La primera actuació es realitzarà en el camí de vianants que va des de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la Granja Soldevila, on s’instal·laran quatre nous punts de lluminàries amb tecnologia led. Es tracta de la segona fase de l’estudi de reforç de l’enllumenat en els accessos a la futura estació de la línia de rodalies R-8. Una primera actuació del pla de millora de l’enllumenat d’aquesta zona ja es va executar provisionalment en el Camí de la Granja, en el tram comprès entre el passeig de la Florida i l’avinguda de Canalis. L’Ajuntament té previst realitzar un projecte per a vianants en aquest vial que incorporarà la millora definitiva de l’enllumenat.

La segona actuació es realitzarà a l’avinguda de l’Onze de Setembre. El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha explicat que aquesta arteria comercial tenia un dèficit d’il·luminació a causa dels arbres i les característiques de la via i que fa uns dos mesos es va canviar les lluminàries de vapor de sodi per altres amb tecnologia led. “Amb aquest projecte s’ha millorat l’enllumenat però s’ha avaluat reforçar- lo amb una nova actuació que consistirà en instal·lar nous punts a peu de mig pal de la il·luminació cada vint metres de via”, segons ha explicat Hernández. L’actuació és similar a la que es va realitzar a la Rambla, el passeig de Can Taió o l’avinguda de Barcelona.

La tercera actuació millorarà l’enllumenat a la carretera B-140 en els accessos a l’empresa Alstom. Es tracta d’una petició del comitè d’empresa de la factoria per afavorir la seguretat i facilitar els desplaçaments en bicicleta i d’aquesta manera promoure la mobilitat sostenible.


Foto: Aquest camí de vianants és una de les actuacions previstes / Reg. Canvi Climàtic

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]