hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipals ha tancat les preinscripcions de les activitats de la programació del curs 2020-2021 amb un total de 840 sol·licituds. Malgrat l’excepcionalitat del moment, a causa de la Covid-19, la resposta ha estat molt bona i gairebé un centenar de preinscripcions formaran part de la llista d’espera atenent les limitacions actuals d’aforament, segons ha explicat la Xarxa de Centres Cívics. Les preinscripcions respecte al curs passat s’han incrementat un 25% quan es van formalitzar un total de 595 sol·licituds. «Aquestes xifres ens encoratgen a seguir treballant per la nova programació ja que la rebuda ha estat molt bona», segons ha expressat la responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal que ha afegit que «ens hem adaptat a les noves circumstàncies per tal de facilitar que tothom pugui fer les preinscripcions»

La Xarxa de Centres Cívics va tancar el 12 de juliol el període de preinscripcions a un total de 63 activitats proposades. La ciutadania ha pogut realitzar la preinscripció per correu electrònic, per formulari i per telèfon. La majoria es va decantar per telèfon, 434 sol·licituds.

El Centre Cívic Can Folguera ha rebut un total de 244 preinscripcions per a les activitats i disposa de 24 sol·licituds en llista d’espera. El Centre Cívic Mas Costa disposa de 40 sol·licituds en llista d’espera.


Foto: Imatge d'arxiu d'una festa de la Xarxa de Centres Cívics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Neix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge
24 Jul 2020 19:33 - RedaccióNeix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge

El paratge natural de Santiga ha acollit aquest dijous 23 de juliol la presentació pública de la plataforma [ ... ]

El 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19
24 Jul 2020 12:29 - RedaccióEl 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest 27 de juliol el termini per a la presentació de sol·licitud [ ... ]

Les matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre
23 Jul 2020 15:55 - RedaccióLes matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments [ ... ]