hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda inicia aquest dilluns 13 de juliol el segon bloc de la campanya Viu i Conviu a Santa Perpètua, centrat en la seguretat amb el títol 'Estiu segur'. Els consells i recomanacions d'aquesta setmana aborden situacions de la ciutadania a diferents llocs i espais com els domicilis, els caixers i els bancs, els vehicles, les platges i piscines, el carrer, el comerç, les concentracions i concerts i, fins i tot, les xarxes socials.

Aquest bloc pren el relleu del primer, que s'havia dedicat a la Convivència ciutadania. La campanya Viu i Conviu té l'objectiu d’oferir a la ciutadania consells i recomanacions sobre convivència i seguretat durant aquest estiu, especialment particular a causa de la crisi sanitària, econòmica i social causada per la pandèmia de la Covid-19 i està impulsada per la Policia Local i la Regidoria de Convivència en col·laboració amb altres departaments municipals.

La Policia Local ha explicat que Santa Perpètua és un municipi segur. En els darrers mesos, les dades estadístiques han estat positives i aquesta tendència s'ha accentuat amb la situació de confinament, segons ha explicat la Policia, que afegeix que malgrat tot amb la recuperació de la mobilitat s'està recuperant i cal no baixar la guàrdia i extremar les precaucions.

També ha recordat que "som una policia comunitària, amb permanent contacte amb els barris i les persones que els conformen i les seves entitats, preocupats per promoure la convivència i per l’atenció als subjectes més vulnerables de la nostra comunitat". Des del cos municipal, s'apunta que es treballa de manera especialitzada per donar resposta a "l'extrema complexitat dels reptes en matèria de seguretat als que ens enfrontem avui dia i és per això que disposem d’agents especialitzats en proximitat, transit, atenció a la ciutadania, relacions amb la comunitat, formadors en seguretat viària, etc.".


Foto: Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Neix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge
24 Jul 2020 19:33 - RedaccióNeix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge

El paratge natural de Santiga ha acollit aquest dijous 23 de juliol la presentació pública de la plataforma [ ... ]

El 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19
24 Jul 2020 12:29 - RedaccióEl 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest 27 de juliol el termini per a la presentació de sol·licitud [ ... ]

Les matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre
23 Jul 2020 15:55 - RedaccióLes matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments [ ... ]