hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda inicia aquest dilluns 13 de juliol el segon bloc de la campanya Viu i Conviu a Santa Perpètua, centrat en la seguretat amb el títol 'Estiu segur'. Els consells i recomanacions d'aquesta setmana aborden situacions de la ciutadania a diferents llocs i espais com els domicilis, els caixers i els bancs, els vehicles, les platges i piscines, el carrer, el comerç, les concentracions i concerts i, fins i tot, les xarxes socials.

Aquest bloc pren el relleu del primer, que s'havia dedicat a la Convivència ciutadania. La campanya Viu i Conviu té l'objectiu d’oferir a la ciutadania consells i recomanacions sobre convivència i seguretat durant aquest estiu, especialment particular a causa de la crisi sanitària, econòmica i social causada per la pandèmia de la Covid-19 i està impulsada per la Policia Local i la Regidoria de Convivència en col·laboració amb altres departaments municipals.

La Policia Local ha explicat que Santa Perpètua és un municipi segur. En els darrers mesos, les dades estadístiques han estat positives i aquesta tendència s'ha accentuat amb la situació de confinament, segons ha explicat la Policia, que afegeix que malgrat tot amb la recuperació de la mobilitat s'està recuperant i cal no baixar la guàrdia i extremar les precaucions.

També ha recordat que "som una policia comunitària, amb permanent contacte amb els barris i les persones que els conformen i les seves entitats, preocupats per promoure la convivència i per l’atenció als subjectes més vulnerables de la nostra comunitat". Des del cos municipal, s'apunta que es treballa de manera especialitzada per donar resposta a "l'extrema complexitat dels reptes en matèria de seguretat als que ens enfrontem avui dia i és per això que disposem d’agents especialitzats en proximitat, transit, atenció a la ciutadania, relacions amb la comunitat, formadors en seguretat viària, etc.".


Foto: Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Es redueixen a quatre els grups escolars confinats al municipi
23 Oct 2020 09:32 - RedaccióEs redueixen a quatre els grups escolars confinats al municipi

  Santa Perpètua compta aquesta setmana amb quatre grups escolars confinats de quatre centres educatius [ ... ]

El 10,9% de les 663 PCR realitzades la setmana passada van donar positiu
23 Oct 2020 11:07 - RedaccióEl 10,9% de les 663 PCR realitzades la setmana passada van donar positiu

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez ha explicat que des del Servei de Vigilància Epidemiològica [ ... ]

Afectacions aquest cap de setmana a la línia de Rodalies R3
23 Oct 2020 09:22 - RedaccióAfectacions aquest cap de setmana a la línia de Rodalies R3

Rodalies de Catalunya ha informat en un comunicat d’afectacions al servei de la línia R3 durant aquest [ ... ]