hola

Un total de 77 estudiants dels instituts de Santa Perpètua es presenten des d’avui dimarts 7 de juliol a les proves d'accés a la universitat (PAU). De l'INS Rovira Forns 31 alumnes faran els exàmens mentre que de l'INS Estela Ibèrica en són 46 els que es presenten. La selectivitat d’aquest any 2020 es faran entre el 7 i el 10 de juliol. Les proves s’acostumen a fer durant tres dies però l’emergència sanitària causada per la Covid-19 ha obligat a modificar-ne el calendari i ampliar-lo una jornada més amb l’objectiu de garantir les mesures de seguretat per evitar contagis.

La fase general obligatòria consta de cinc exàmens. Quatre són fixes: llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història. I una matèria comuna a triar entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. L'alumnat voluntàriament també pot examinar-se d'un màxim de tres matèries en la fase específica, que depèn de la modalitat d'estudis que s'hagin cursat. La qualificació de la fase general és la mitjana aritmètica dels cinc exercicis obligatoris.

Les qualificacions es coneixeran el 27 de juliol i els alumnes es podran descarregar un document personal acreditatiu de les notes. Les notes de tall per al curs 2020-2021 es coneixeran el 6 d’agost.


Foto: Imatge d'arxiu / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]