hola

Les matrícules a les Escoles Bressol Municipals (EBM) es faran enguany els dies 7, 8 i 9 de juliol de manera diferent a l’habitual degut a les mesures de prevenció decretades per la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19. En aquesta ocasió, la Regidoria d’Educació ha decidit que la matriculació es faci via correu electrònic a cadascuna de les escoles bressol municipals.

L’imprès de matrícula, les llistes d’admesos i les normes de matriculació estan disponibles al web municipal staperpetua.cat. L’imprès és autoemplenable i cada família l’ha de retornar, via correu electrònic a l’escola on ha estat admesa els dies 7, 8 o 9 de juliol. Un cop formalitzada la matrícula, les directores es posaran en contacte amb les famílies per informar sobre com i quan es faran les reunions informatives.

L’Ajuntament de Santa Perpètua disposa de tres escoles bressol municipals Can Folguera, Els Pins i L’Espiga. Les respectives adreces electròniques són la d’Els Pins ebm.elspins@peretarres.org; la de L’Espiga ebm.lespiga@peretarres.org, i la de Can Folguera escolabressol@ebmainada.e.telefonica.net.

De cara al curs 2020-2021, l’Ajuntament oferta 151 places vacants de les 268 totals, vint-i-quatre places per a lactants (vuit a cada escola), 80 d’un any i 47 de dos anys. El regidor d'Educació, Pere García, ha avançat que totes les famílies que van fer la preinscripció tenen plaça en l'escola escollida en primer lloc. L’Ajuntament de Santa Perpètua va rebre 68 preinscripcions a les EBM dins el període establert i 5 fora de termini.

El sistema de matrícula consisteix a descarregar-se el formulari autoemplenable que es troba al web municipal, omplir-lo i enviar-lo per correu electrònic a l'escola bressol escollida,


Foto: Escola Bressol Els Pins / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Es redueixen a quatre els grups escolars confinats al municipi
23 Oct 2020 09:32 - RedaccióEs redueixen a quatre els grups escolars confinats al municipi

  Santa Perpètua compta aquesta setmana amb quatre grups escolars confinats de quatre centres educatius [ ... ]

El 10,9% de les 663 PCR realitzades la setmana passada van donar positiu
23 Oct 2020 11:07 - RedaccióEl 10,9% de les 663 PCR realitzades la setmana passada van donar positiu

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez ha explicat que des del Servei de Vigilància Epidemiològica [ ... ]

Afectacions aquest cap de setmana a la línia de Rodalies R3
23 Oct 2020 09:22 - RedaccióAfectacions aquest cap de setmana a la línia de Rodalies R3

Rodalies de Catalunya ha informat en un comunicat d’afectacions al servei de la línia R3 durant aquest [ ... ]