hola

Amb motiu del Dia internacional pels drets de les persones LGTBI l’Ajuntament de Santa Perpètua a través de la Regidoria d’Igualtat ha anunciat que la bandera de l’arc de Sant Martí estarà penjada a diferents equipaments municipals, també a l’Ajuntament del 22 al 30 de juny. La Xarxa SAI Servei d’atenció integral a la diversitat, està elaborant un vídeo informatiu i de difusió, per recordar a tota la població catalana els drets de les persones LGTBI mitjançant la implementació de protocols, plans d’igualtat i serveis de la xarxa SAI a cada municipi de Catalunya.

Santa Perpètua pertany a aquesta xarxa des de finals del 2018 i des de llavors s’han atès una quinzena de persones, concretament aquest any 2020, a sis. La Regidoria també ha informat que durant aquest any, 17 treballadors de l’Ajuntament han rebut formació relacionada amb els drets de les persones LGTBI.

L’Ajuntament vol, amb la commemoració d’aquest dia, visibilitzar la diversitat sexual i de gènere, prevenir la LGTBI fòbia, trencar els rols de gènere i l’heteronorma, enriquir-se de la diversitat sexual i ampliar possibilitats de viure-la i compartir plaers i treure pors.

Amb motiu del dia de les persones LGTBI la Regidoria ha el·laborat un seguit de recomanacions de lectura sobre aquesta temàtica on trobareu tot tipus de referències i estils: assaig, narrativa, biografia, còmic... Literatura sense prejudicis, compromesa, divertida o històrica i que vol fer reflexionar el lector i normalitzar la presència d’aquest col·lectiu. De “Bendita tu eres” de Carlos Barea a “Digo!, ni puta ni santa, las memorias de la Veneno” trobareu un ample ventall de llibres brillants i audaços perfectes per refrescar aquest estiu; segons ha destacat la Regidoria d'Igualtat. 


Foto: Bandera LGTBI, al balcó de l'Ajuntament  / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua recupera el 2 de novembre les urgències nocturnes en el CAP la Florida
29 Oct 2020 14:25 - RedaccióSanta Perpètua recupera el 2 de novembre les urgències nocturnes en el CAP la Florida

Santa Perpètua recuperarà a partir del proper dilluns 2 de novembre les urgències nocturnes. Així [ ... ]

El Cementiri Municipal amplia horari i aplica mesures de prevenció per Tots Sants
29 Oct 2020 12:30 - RedaccióEl Cementiri Municipal amplia horari i aplica mesures de prevenció per Tots Sants

El Cementiri Municipal de Santa Perpètua amplia el seu horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants. [ ... ]

L'Ajuntament amplia fins al 15 de novembre l'enquesta sobre hàbits de mobilitat escolar
29 Oct 2020 11:43 - RedaccióL'Ajuntament amplia fins al 15 de novembre l'enquesta sobre hàbits de mobilitat escolar

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha ampliat fins al 15 de novembre l'enquesta telemàtica sobre els hàbits [ ... ]