hola

L

El Pla de Mobilitat i de pacificació del trànsit a Santa Perpètua continua avançant i, en els propers dies, el carrer de Martí Costa en el tram que va entre la Rambla i el carrer de Prat de la Riba quedarà tallat al trànsit. Només hi podran accedir els vehicles que hagin d’anar als guals d’aquest tram de vial on al bell mig es col·locarà una jardinera per evitar el pas.

El veïnat per anar al garatge i sortir accedirà, segons el tram dividit, des del carrer de Prat de la Riba o des de la Rambla. Segons el Pla de mobilitat, aquest tram de carrer ha de ser de vianants degut a les seves característiques i per tal d’augmentar la seguretat en els carrers. L’objectiu del Pla és pacificar el trànsit evitant al màxim l’ús dels vehicles per dins de la ciutat en trajectes que es poden fer a peu i que la ciutadania guanyi espais de passeig i esbarjo. Per qualsevol dubte o incidència que calgui resoldre en el carrer de Martí Costa, l’Ajuntament demana que us poseu en contacte a través del telèfon 93 574 32 34 o al correu viapublica@staperpetua.cat.

Pel que fa a canvis motivats pel coronavirus, la Regidoria de Via Pública ha col·locat uns cartells a les principals vies de connexió i passeig en les quals convida a fer servir el cantó dret del carrer per tal de millorar el pas de persones en la mateixa direcció i mantenir el distanciament social que ens demanen les autoritats mentre duri la pandèmia. La mesura es va prendre per millorar aquest passeig, per exemple, al Pont Vell, on l’ample de la vorera fa impossible mantenir la distància en cas de dues persones que es creuen en sentit contrari, segons va explicar l’alcaldessa, Isabel Garcia.
L’objectiu és millorar el flux de vianants en cada sentit de la marxa seguint sempre el cantó dret del vial.


Foto: Tram del carrer Martí Costa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]