hola


El Mercat Ambulant tornarà al 100% de la seva activitat comercial aquest dijous 11 de juny a Santa Perpètua. Ho farà a la seva ubicació habitual d'abans de la pandèmia, a l'aparcament del carrer de García Nieto.

L'Ajuntament ha informat que hi haurà mesures especials de seguretat per adaptar l'activitat a les obligacions de la Fase 2 de desconfinament. Així, l'aforament estarà controlat en tot moment i no es podrà superar el 33%. Tot i això, com que l'espai és extens la capacitat és elevada. L'entrada i la sortida dels clients es farà per l'avinguda de l'Onze de Setembre però hi haurà un accés d'entrada i un altre de sortida, per tal de regular l’aforament. Excepcionalment, aquest dijous l'horari d'obertura de les parades i accés al recinte serà a les 9 del matí, segons ha informat la Regidoria de Comerç.

La tornada del Mercat ambulant amb la vuitantena de parades fixes ha estat possible perquè hi ha disponibilitat d'espai que permet el distanciament entre parades, dos metres entre elles i entre els clients.

Aquest matí ja s'han instal·lat cartells recordatoris als vehicles instal·lats a l'aparcament de no estacionar a l'espai per facilitar l'activitat comercial.

D'altra banda, la Regidoria de Comerç ha informat que de moment no es realitzarà el mercat ambulant dels dissabtes, que es celebrava als voltants de la plaça del Mercat. El motiu és que en aquell emplaçament no es disposa d’espai suficient com per garantir les mesures de seguretat i de distanciament necessàries.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe
28 Oct 2020 12:15 - Estrella NúñezLa Xarxa de Centres Cívics ofereix 50 tallers per a adults online en directe

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ofereix actualment cinquanta tallers per a adults de manera online [ ... ]

Es detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius
27 Oct 2020 15:00 - RedaccióEs detecta un brot de Covid-19 a la Residència La Florida amb 19 residents i 9 treballadors positius

  La Residència La Florida ha informat d'un brot de coronavirus al centre que afecta a un total [ ... ]

El Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual
27 Oct 2020 09:39 - RedaccióEl Punt de Suport Associatiu programa una nova Formació per a entitats de manera virtual

El Punt de Suport Associatiu de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de [ ... ]