hola

La Generalitat de Catalunya manté oberta la convocatòria ordinària d’ajuts al pagament del lloguer per a aquest any 2020, en ple context de crisi sanitària provocada pel coronavirus. L’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Santa Perpètua col·labora amb l’Agència en facilitar informació a les persones interessades a través del correu electrònic habitatge@staperpetua.cat i del telèfon 93 574 32 34, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores. També pot informar sobre quina tipologia d’ajuts s’ajusta a cada condició. L’oficina local assenyala que “es tracta de donar suport, ara més que mai, a les unitats familiars que necessiten un ajut per pagar el lloguer del seu habitatge habitual”. Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 de juliol. La Generalitat també ha obert una línia d’ajuts dedicada especialment a les persones majors de 65 anys que viuen en un habitatge de lloguer. En les dues convocatòries l’ajut és de 200 euros mensuals com a màxim i el preu del lloguer no pot superar els 750 euros mensuals.

D’altra banda, la Regidoria d’Habitatge ha informat que la Generalitat ha paralitzat temporalment la convocatòria extraordinària d’ajuts al lloguer per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la Covid-19, a causa del gran nombre de sol·licituds.


Foto: Els ajuts extraordinàris s'han paralitzat a causa de la gran demanda / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]