hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua organitzarà activitats de lleure entre el 29 de juny i el 31 de juliol per a infants i joves. Aquest programa vol substituir l'absència de casals d'estiu degut a la situació sanitària per la Covid-19. La proposta, que s'ha treballat tenint en compte els protocols de sanitat establerts per la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc en horari de matins i seran activitats principalment a l'aire lliure per facilitar la distància social. A més, es en grups de deu infants i joves com a màxim.

Per a la franja de P3 a sisè de Primària les activitats de lleure seran del 29 de juny al 31 de juliol, de 8.45 h a 9 hores per fer entrades esglaonades, i fins a les 13.30 h i les 14, també per aquest motiu.

El preu de la inscripció de tot el període és de 175 euros mentre que si l'opció és de quatre setmanes, el preu s'estableix en 169 euros. Si l'opció triada és d'una, dues o tres setmanes el preu per setmana és de 53 euros. L'Ajuntament no oferirà servei de menjador en aquestes activitats de lleure per raons sanitàries.

Inicialment la inscripció estava anunciada per a l'1 de juny però s'ha hagut d'ajornar i es donaran a conèixer properament.


Adolescents i joves
L'Ajuntament ha tingut també en compte els adolescents i joves des de sisè de Primària, que a part de la primera opció també es podran inscriure a aquesta altra proposta, i fins a quart d'ESO. Les dates per participar en aquestes activitats de lleure seran del 29 de juny al 24 de juliol, de 10 a 14 hores dos dies a la setmana; els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous. Les activitats s'alternaran entre el pavelló d'esports i un centre cívic del municipi, encara per determinar.

El preu per participar quatre setmanes serà de 67,60 mentre que el preu per a una, dues o tres setmanes serà de 21,20 per setmana. Els grups d'activitats seran de deu joves i per això l'organització explica que, en el moment de fer la inscripció, es podrà avisar de grups de fins a cinc amics i amigues per tal de poder fer les activitats junts, sempre que així es vulgui i com a opció. Les inscripcions, però, han de ser individuals. Dins la fitxa trobaran l'opció de posar els nom i cognom de les persones amb qui volen crear el grup.

Inicialment la inscripció estava anunciada per a l'1 de juny però s'ha hagut d'ajornar i es donaran a conèixer properament.

 
Important...
L'Ajuntament destaca que no s'aceptarà cap inscripció fora d'aquestes dates si no hi ha plaça a algun grup de convivència de tots els que s'organitzin a partir de les inscripcions en termini. De la mateixa manera, tampoc s'acceptarà cap inscripció un cop començades les activitats. Les unitats de convivència durant les activitats seran de deu infants i joves durant tot el període, i no es podrà afegir cap assistent a mig període.

Les famílies que inscriguin els seus fills hauran de signar una declaració de responsabilitat durant la setmana del 22 de juny.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]