hola

El Mercat Municipal de Santa Perpètua ha reprès el seu horari comercial habitual després de les primeres setmanes amb horari reduït a causa de les mesures de prevenció per la Covid-19. L'equipament municipal torna a obrir de dilluns a dijous i dissabtes de 7 a 14 h i els divendres de 7 a 20 h ininterrompudament.

L'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal va començar a oferir un nou servei de comandes a través de whatsapp per reduir el temps que invertia la clientela en les seves compres per tal que només hagués de fer la recollida de la comanda i durant aquest confinament, el servei s'ha ampliat amb entregues a domicili sense recàrrec. Aquests serveis continuen en funcionament.

El president de l'associació de Concessionaris del Mercat, Octavi Quero, ha informat que el Mercat torna al seu horari habitual mantenint el servei de comandes per whatsapp i el lliurament a domicili.

Quero ha explicat que les primeres setmanes de confinament van ser difícils de treball i anímicament ja que davant de la incertesa tothom es va llençar a comprar molt pel que pogués passar i va ser difícil compaginar tanta venda amb les mesures de prevenció. Octavi Quero ha explicat que a demanda de la clientela que preferia no sortir al carrer van començar a entregar les comandes a domicili un cop tancades les parades.

El president de l'associació de concessionaris creu que el temps que moltes persones han tingut de més a casa l'han invertit a cuinar i han buscat matèries de qualitat com les que ofereix el Mercat.

Foto: El Mercat Municipal aquest mes d'abril / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]

Una vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats
15 Mar 2024 11:56 - RedaccióUna vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats

  Una vintena de persones de tretze entitats de diferents àmbits van assistir aquest 14 de març [ ... ]