hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’Institut Estela Ibèrica participaran del 26 al 29 de febrer a la quarta edició de la Fira Formació i Treball. Apropa’t a l’FP, que tindrà lloc a Fira Sabadell. L’esdeveniment pretén donar a conèixer l’oferta de formació professional del territori i reforçar l’orientació acadèmica i professional per a totes les edats.

Durant els quatre dies de la Fira, es donaran a conèixer els cicles formatius de grau mitjà i superior que ofereix l’Institut Estela Ibèrica i, per part del Consistori, es farà difusió de les activitats de suport a la formació professional que s’ofereixen a l’espai SPMakers, entorn la impressió 3D i la realitat virtual, i el projecte tecnològic de vehicle elèctric Electrocat. Així, es realitzaran activitats interactives d’aproximació als quatre cicles formatius: CFGM d’Activitats comercials (logística), CFGM d’Atenció a persones en situació de dependència, CFGM d’instal·lacions elèctriques i automàtiques i CFGS Transport i Logística, mentre que en els dos showrooms previstos es podrà veure i participar en la impressió i l’escanejat 3D i descobrir el projecte Electrocat a través d’un joc interactiu.

L’Ajuntament de Sabadell organitza aquesta fira, amb el suport de la Generalitat, la Diputació, el Ministeri de Treball i el Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), del qual forma part el Consistori perpetuenc, juntament amb d’altres tretze municipis de les comarques del Vallès.

El certamen inclourà xerrades per sectors professionals que agrupen més d’una vintena de famílies professionals de l’entorn de 80 cicles formatius associats al nostre territori; tallers i conferències d’interès general i un espai d’exposició amb projectes i activitats interactives proposades pels centres de formació i les empreses.

La Fira obrirà els dimecres 26 i dijous 27 de febrer, de 8.45 a 14 hores; el divendres 28, de 8.45 a 14.30 hores i de 16 a 19.30 hores; i dissabte dia 29, de 10.30 a 13.30 hores. L’entrada és gratuïta.


Foto: L'any passat l'Ajuntament de Santa Perpètua també va participar a la fira / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La instal·lació de leds a les escoles estalviarà 31,8 tones de CO2 a l’any
21 Oct 2020 13:51 - RedaccióLa instal·lació de leds a les escoles estalviarà 31,8 tones de CO2 a l’any

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha realitzat aquest estiu dos projectes energètics [ ... ]

Atencions personalitzades sobre estalvi energètic
21 Oct 2020 12:42 - RedaccióAtencions personalitzades sobre estalvi energètic

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica realitza atenció personalitzada sobre estalvi [ ... ]

L'Ajuntament lliura oli de gira-sol al Banc dels Aliments amb els diners recaptats amb les banderoles
21 Oct 2020 11:59 - RedaccióL'Ajuntament lliura oli de gira-sol al Banc dels Aliments amb els diners recaptats amb les banderoles

Els diners de les banderoles solidàries de la Festa Major s'han destinat a la compra d'oli de gira-sol [ ... ]