hola

Les escoles i instituts de Santa Perpètua celebraran jornades de portes obertes del 10 al 27 de març, segons ha anunciat avui la Regidoria d'Educació. Els centres escolars dediquen aquests dies a mostrar a les famílies i als infants les seves instal·lacions i el projecte educatiu escolar de les etapes Infantil, Primària i Secundària Obligatòria.

L’Escola La Florida serà el primer centre a obrir les seves portes el dimarts 10 de març, de 17 a 19 hores, mentre que l'Escola Els Aigüerols ho farà el divendres dia 13, en el mateix horari. Un any més, l'Escola Santa Perpètua celebrarà aquesta jornada en dissabte i ho farà el dia 14, de 10.30 a 13.30 hores. Per la seva part, l'Escola Bernat de Mogoda ofereix portes obertes els dies 17 i 18 de març, de 9.15 a 10.45 hores, mentre que l'Escola Santiga ho farà el dijous 19 de març, oferint dos horaris: de 9.15 hores a 10.30 hores i de 16.45 a 17.30 hores.

Educació també ha informat que l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda organitzarà el dissabte 21 de març una jornada de portes obertes per informar i explicar les activitats extraescolars que ofereix a l'alumnat.

Pel que fa als centres concertats, el Col·legi Sagrada Família i l'Escola Tabor, obriran el dissabte 14 de març les seves portes, en horari de 10 a 13 hores, i de 10.30 a 13.30 hores, respectivament.

Pel que fa als instituts públics del municipi, l'INS Estela Ibèrica i l'INS Rovira-Forns també oferiran portes obertes a les famílies interessades en l'Educació Secundària Obligatòria el dissabte 21 de març, de 10 a 13.30 hores. En el cas de l'Estela Ibèrica, també ha anunciat jornada de portes obertes el 22 d'abril, de 16 a 19.30 hores per a les famílies i l'alumnat de Batxillerat i cicles formatius.

Per últim, l'Escola Barcanova també oferirà portes obertes el divendres 27 de març, de 12 a 14 hores. El centre imparteix cinc cursos d’Educació Secundària Obligatòria, modificada a les necessitats de l'alumnat amb intel·ligències límit i dos Programes de Formació i Inserció (PFI) de les branques d'hostaleria i les activitats agropecuàries, respectivament.

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat una previsió de les dates del procés de preinscripció per al curs escolar 2020-2021. Així, les dates previstes per a la presentació de sol·licituds de preinscripció per a educació infantil de segon cicle (P3), Primària i Educació Secundària Obligatòria són del 23 de març a l'1 d'abril de 2020. Pel que fa l'educació post-obligatòria, la preinscripció per a Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional es preveu per a la primera quinzena de maig, mentre que per a cicles de grau superior serà la segona quinzena del mes de maig.


Foto: Jornada de portes obertes a l'Escola Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]