hola

El Centre de Recursos Pedagògics en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza aquest dimarts 11 de febrer a les 11.30 hores la xerrada 'Microbiologia a la indústria farmacèutica', a càrrec d’Eva Montaña, llicenciada en biologia amb especialitat en microbiologia i genètica.

La xerrada s’emmarca en el Dia Internacional de les dones i les nenes a la ciència i es realitza amb l’objectiu de destacar la seva rellevància. A la xerrada està prevista l’assistència de més de 150 alumnes del municipi i de localitats veïnes. L’acte serà al Centre Cívic El Vapor.

La xerrada s'emmarca en l'activitat 100tífiques, del Departament d'Educació i la Fundció Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Durant la jornada d'avui s'ofereixen més de 150 xerrades divulgatives simultànies per part de més de 180 investigadores del món de l’empresa i de centres de recerca i universitats (“100tífiques”) en diversos centres educatius de Catalunya, mobilitzant més de 15.000 alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO.

Aquesta acció té com objectius fomentar l’impuls de vocacions científiques i/o emprenedores entre les nenes; potenciar la connexió i interacció de científiques i ciutadanes, tot vertebrant accions bidireccionals; i impulsar vincles i dinàmiques col·laboratives entre científiques del sistema públic i del privat; i també amb altes directives d’empresa i prescriptores de les polítiques públiques.


Foto: Avui és el Dia Internacional de les Dones i les nenes a la ciència 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]