hola

La Regidoria d’Igualtat i Drets Civils ha convocat per a avui 29 de gener una reunió adreçada a totes les persones que estiguin interessades en la creació d’una plataforma cívica ciutadana que vehiculi les necessitats i propostes del veïnat en temes d’igualtat i violència masclista. La trobada tindrà lloc a les sis de la tarda al Centre Cívic Can Folguera i és oberta a homes i dones.

La futura plataforma és una proposta sorgida al darrer Consell Municipal d’Igualtat. La intenció és que aquesta eina pugui donar solució i celeritat en els casos de convocatòries urgents, possibles lectures de manifests i crear accions coordinades que fomentin l’enfortiment de la ciutadania en actes unitaris, segons va explicar la Regidoria.

En la reunió, es comprovarà quines serien les persones interessades i sobre quins aspectes estarien disposades a treballar. El nom del grup i les temàtiques es concretaran en aquesta trobada de treball.

La regidora d'Igualtat i Drets Civils, Sandra Gómez, ha explicat que a la primera convocatòria, feta a finals de novembre, van prendre part representants de l'àmbit polític i que l'objectiu és que sigui una plataforma ciutadana, per això es fa avui aquesta segona convocatòria. Gómez espera que la crida que s'ha fet a través d'entitats d'àmbit divers doni resultats perquè la idea del Consell Municipal d'Igualtat era la creació d'aquesta plataforma perquè el pes de commemoracions i accions sigui de la ciutadania.


"Queda molt a fer en temes d'igualtat", segons argumenta la regidora Sandra Gómez, que mostra confiança que amb la crida feta a sindicats i entitats juvenils, entre d'altres, avui es pugui formar aquesta plataforma veïnal.


Foto: Una imatge d'arxiu d'un estand de la Regidoria d'Igualtat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]