hola

L'AMPA Els Aiguerols organitzarà el primer taller del projecte per a una alimentació saludable el 7 de febrer i portarà per nom Desenvolupem els sentits. L'entitat va presentar divendres passat a la tarda aquest programa que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que inclou un àlbum de cromos amb receptes saludables. L'acte va comptar amb l'assistència de la regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, i el regidor d'Educació, Pere García.

El projecte s'ha dissenyat, amb l’assessorament de la dietista Meritxell Espinasa i els il·lustradors locals Iris Garcia, Carlos Romero i Maria Àngels Fernández,

Per tal d’aconseguir els cromos i completar l’àlbum, l’AMPA ha programat un seguit de tallers relacionats amb la temàtica.

La presidenta de l'entitat, Isabel Román, ha explicat que l'album disposa de més de 70 cromos que es podran aconseguir durant els diferents tallers. Els cromos també inclouen consells alimentaris i passatemps relacionats amb l’alimentació i la vida saludable.

Les activitats estan obertes als infants de Primària prèvia inscripció i és gratuïta per als socis de l’entitat. Per als no socis, el preu serà de cinc euros.

L'AMPA d'Els Aigüerols va presentar aquest divendres 24 de general pati de l’escola un projecte per a una alimentació saludable. El projecte inclou un àlbum que recull aspectes sobre l'alimentació que es consideren importants per una bona salut per als fills i filles. L'entitat ha explicat que, coneixedora de la importància que té una bona alimentació per mantenir la salut, ha desenvolupat el projecte adreçat a infants de Primària.


Foto: La presentació es va realitzar al pati de l'escola amb l'assistència de representants de la comunitat educativa i municipals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]