hola

Gairebé una quarantena d’entitats, comerços i particulars del municipi participaran demà dissabte 14 de desembre en una nova edició de la Fira de Nadal. La plaça de la Vila i la Rambla seran l’escenari d’aquesta activitat, que obrirà les seves portes entre les deu del matí i les set de la tarda. Una de les novetats és que en aquesta ocasió les entitats, gairebé una vintena, s’ubicaran a la Rambla; i els comerços i artesans s’instal·laran a la plaça de la Vila per vendre diferents productes relacionats amb les festes nadalenques. Per a les entitats, la Fira esdevé un escenari perfecte per a la venda de productes fets a mà i altres objectes de Nadal que serveixen per al finançament de moltes de les seves activitats i per donar-se a conèixer.

Festa del Tió

Una altra novetat d'aquesta edició serà la celebració de la Festa del Tió a partir de les 11.30 hores. L’activitat estarà amenitzada per la companyia Ail’as, un grup de música i animació infantil amb cançons, danses i contes que ja va participar l’any passat. Durant aquesta setmana, el Tió ha estat a la plaça de la Vila i els infants han pogut portar-li de menjar, tal i com ha explicat el regidor de Promoció Local, Antonio Egea.

Encesa de l'enllumenat de la plaça de la Vila

Durant la fira també es procedirà a l’encesa de l’enllumenat de Nadal instal·lat a la plaça de la Vila. L’acte començarà a tres quarts de sis de la tarda i participarà l’Escola Municipal de les Arts (EMA) amb diversos grups de música, teatre i dansa, segons ha anunciat el regidor de Promoció Local.

Sobre l'enllumenat de Nadal, aquest any s'han canviat alguns que llueixen als carrers de la ciutat i els de la plaça de la Vila es veuran per primer cop al nostre municipi. Antonio Egea ha qualificat l'enllumenat de la plaça de la Vila de "majestuós".


Foto: La plaça de la Vila estrenarà enllumenat nadalenc / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]