hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua i el Club Bàsquet Santa Perpètua van organitzar ahir una jornada d'esport inclusiu en la qual van prendre part membres de les entitats locals ADSP Junts per la Diversitat i Espiral Catalunya.

El Club Bàsquet Santa Perpètua va preparar activitats conjuntes amb els tres equips que els dimecres a dos quarts de set de la tarda entrenen i incloent-hi a persones amb diversitat funcional.

Aquesta ha estat la darrera activitat del programa dissenyat per l'Ajuntament per commemorar el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional que se celebra el 3 de desembre. L'any passat també es va organitzar una activitat esportiva al pavelló. En aquell cas va ser amb els infants de l'activitat Multiesports.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, considera que el Pavelló Municipal d'Esports és un molt bon indret per fer visibles a les persones amb diversitat funcional. Bajo va destacar la bona participació que va registrar l'activitat de bàsquet inclusiu.

Miriam Arroyo, una de les monitores del Club Bàsquet Santa Perpètua, va ser l'encarregada de dirigir la jornada de bàsquet inclusiu i es mostrava molt contenta amb la iniciativa del seu club perquè entrenadors, famílies i infants puguin veure com tothom pot practicar esport i passar-s'ho bé.

Una de les entitats participants ha estat Espiral Catalunya. La seva presidenta Maribel Medina va anunciar que un dels seus socis, que té unes necessitats especials molt específiques, començarà ara a practicar natació adaptada acompanyat d'un monitor a les Piscines Municipals. Medina aposta perquè Santa Perpètua no només tingui esport inclusiu sinó que sigui una convivència natural.

El president d'ADSP Junts per la Diversitat, Juan Sáez, l'altra entitat participant de l'activitat, ha destacat que és important fer aquest tipus d'activitat perquè la gent els conegui i afirma que es demostra com persones amb diversitat funcional i sense poden realitzar esport conjuntament.


Foto: La jornada es va desenvolupar al Pavelló d'Espports / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]