hola

La Regidoria de Participació i Acció Veïnal va presentar el 4 de desembre el Punt de Voluntariat al Centre Cívic Can Folguera en coincidència amb la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat.

El nou servei, que ja es duia a terme de manera no formal, té com a objectiu principal connectar a persones amb diferents interessos i disponibilitat d’ajudar o col·laborar amb altres persones o entitats i associacions.

El Punt de Voluntariat havia començat a donar les primeres passes el mandat anterior vinculat a la Regidoria de Benestar Social, però amb la nova reorganització municipal depèn de la Regidoria de Participació i Acció veïnal. La idea, tal i com ja es va veure fa un temps, és que estiguin treballant de manera conjunta el Punt de Voluntariat i el Punt de suport associatiu i per això ambdós serveis estaran situats al Centre Cívic Can Folguera.

La presentació va comptar amb una performance i un berenar al qual van assistir una quarantena de persones, entre elles moltes representants d’entitats. La regidora de Participació i Acció Veïnal, Sandra Gómez, explicava que el Punt vol ser un punt de trobada entre persones i associacions per tal que desenvolupin les seves inquietuds al voltant del voluntariat.

Gómez explica que la regidoria ha volgut donar un pas més enllà i que el Punt no només ha de servir a les entitats sinó també a persones que a títol particular vulguin col·laborar. La regidora de participació explica que el compromís es difícil però que la intenció del Punt és acollir persones que tenen determinades hores disponibles o volen aportar puntualment els seus coneixements per ajudar o donar un suport puntual.

Sandra Gómez indica que ara el paper de la Regidoria és difondre el servei per donar-ho a conèixer a tothom que pugui estar interessat.


Foto: Teatre del Buit va participar a l'acte de presentació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]