hola

La Regidoria de Participació i Acció Veïnal va presentar el 4 de desembre el Punt de Voluntariat al Centre Cívic Can Folguera en coincidència amb la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat.

El nou servei, que ja es duia a terme de manera no formal, té com a objectiu principal connectar a persones amb diferents interessos i disponibilitat d’ajudar o col·laborar amb altres persones o entitats i associacions.

El Punt de Voluntariat havia començat a donar les primeres passes el mandat anterior vinculat a la Regidoria de Benestar Social, però amb la nova reorganització municipal depèn de la Regidoria de Participació i Acció veïnal. La idea, tal i com ja es va veure fa un temps, és que estiguin treballant de manera conjunta el Punt de Voluntariat i el Punt de suport associatiu i per això ambdós serveis estaran situats al Centre Cívic Can Folguera.

La presentació va comptar amb una performance i un berenar al qual van assistir una quarantena de persones, entre elles moltes representants d’entitats. La regidora de Participació i Acció Veïnal, Sandra Gómez, explicava que el Punt vol ser un punt de trobada entre persones i associacions per tal que desenvolupin les seves inquietuds al voltant del voluntariat.

Gómez explica que la regidoria ha volgut donar un pas més enllà i que el Punt no només ha de servir a les entitats sinó també a persones que a títol particular vulguin col·laborar. La regidora de participació explica que el compromís es difícil però que la intenció del Punt és acollir persones que tenen determinades hores disponibles o volen aportar puntualment els seus coneixements per ajudar o donar un suport puntual.

Sandra Gómez indica que ara el paper de la Regidoria és difondre el servei per donar-ho a conèixer a tothom que pugui estar interessat.


Foto: Teatre del Buit va participar a l'acte de presentació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’AFA Santa Perpètua renova la junta
26 Oct 2020 14:00 - RedaccióL’AFA Santa Perpètua renova la junta

Cristina Pérez és la nova presidenta de l’Associació de Famílies (AFA) de l’Escola Santa Perpètua. [ ... ]

Nova campanya de captura de coloms al municipi
26 Oct 2020 10:11 - RedaccióNova campanya de captura de coloms al municipi

La Regidoria de Salut Pública realitza aquest mes d’octubre una nova campanya de captures de coloms, [ ... ]

Espiral Catalunya celebrarà aquest 27 d’octubre el Dia del TDAH
26 Oct 2020 09:43 - RedaccióEspiral Catalunya celebrarà aquest 27 d’octubre el Dia del TDAH

El 27 d’octubre és el Dia del TDAH (Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat) [ ... ]