hola

Amics i socis del Casal Popular Pit-Roig van celebrar el dissabte 23 de novembre el tercer aniversari d’aquest col·lectiu amb una programació que es va desenvolupar a la seva seu i que va incloure una tarda de jocs, un tast de cerveses artesanals, un sopar de pinxos i un concert.

El Casal Popular va néixer amb l’objectiu de dotar el municipi d’un espai autogestionat per a entitats, associacions i ciutadans i ésser un punt de trobada. A més, aquest col·lectiu també treballa per recuperar tradicions i festes populars com la Castanyada, el Quinto o la revetlla de Sant Joan.

El president del Casal Popular, Guillermo Almansa, manifestava davant dels assistents a la celebració de l’aniversari que el Casal ha esdevingut «un punt d’unió entre lluites locals, un espai on les activistes de Santa Perpètua venen a seguir treballant per un futur millor» tal com han fet ciutadans per a la preparació de la vaga pel clima o la vaga del 8 de març.

Durant aquests anys de vida del Casal, l’organització ha impulsat xerrades i tallers de temàtiques com l’antifeixisme, els feminismes, l'habitatge o l'internacionalisme, entre d’altres. A més s’han realitzat xerrades, tallers, documentals, jocs de taula, concerts i múltiples assemblees. El Casal Popular també ha acollit activitats d’oci alternatiu.

El Casal Popular no va voler oblidar-se durant la seva celebració de «cap de les preses polítiques ni les exiliades que tenim ni els nostres veïns Jordi Cuixart i Ferran Jolis».

El president del Casal Popular, Guillermo Almansa, va expressar que poc a poc el col·lectiu ha anat agafant força i sumant a més persones i entitats al voltant d’aquest projecte autogestionat. Per a Almansa, els objectius amb els que va néixer s’estan acomplint i ha destacat el suport que rep el Casal Popular Pit-Roig a les activitats populars que organitza fora de la seva seu i lamenta no tenir capacitat organitzativa per abastir més.


Foto: Guillermo Almansa es va adreçar als assistents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

En marxa la campanya de vacunació contra la grip en el CAP Santa Perpètua
22 Oct 2020 13:45 - RedaccióEn marxa la campanya de vacunació contra la grip en el CAP Santa Perpètua

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha posat en marxa la campanya de vacunacions contra la grip que [ ... ]

Els ingressos per Covid-19 a l'Hospital de Mollet superen la cinquantena
21 Oct 2020 14:34 - RedaccióEls ingressos per Covid-19 a l'Hospital de Mollet superen la cinquantena

El número de persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Mollet gairebé s’ha multiplicat [ ... ]

La instal·lació de leds a les escoles estalviarà 31,8 tones de CO2 a l’any
21 Oct 2020 13:51 - RedaccióLa instal·lació de leds a les escoles estalviarà 31,8 tones de CO2 a l’any

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha realitzat aquest estiu dos projectes energètics [ ... ]