hola

Amics i socis del Casal Popular Pit-Roig van celebrar el dissabte 23 de novembre el tercer aniversari d’aquest col·lectiu amb una programació que es va desenvolupar a la seva seu i que va incloure una tarda de jocs, un tast de cerveses artesanals, un sopar de pinxos i un concert.

El Casal Popular va néixer amb l’objectiu de dotar el municipi d’un espai autogestionat per a entitats, associacions i ciutadans i ésser un punt de trobada. A més, aquest col·lectiu també treballa per recuperar tradicions i festes populars com la Castanyada, el Quinto o la revetlla de Sant Joan.

El president del Casal Popular, Guillermo Almansa, manifestava davant dels assistents a la celebració de l’aniversari que el Casal ha esdevingut «un punt d’unió entre lluites locals, un espai on les activistes de Santa Perpètua venen a seguir treballant per un futur millor» tal com han fet ciutadans per a la preparació de la vaga pel clima o la vaga del 8 de març.

Durant aquests anys de vida del Casal, l’organització ha impulsat xerrades i tallers de temàtiques com l’antifeixisme, els feminismes, l'habitatge o l'internacionalisme, entre d’altres. A més s’han realitzat xerrades, tallers, documentals, jocs de taula, concerts i múltiples assemblees. El Casal Popular també ha acollit activitats d’oci alternatiu.

El Casal Popular no va voler oblidar-se durant la seva celebració de «cap de les preses polítiques ni les exiliades que tenim ni els nostres veïns Jordi Cuixart i Ferran Jolis».

El president del Casal Popular, Guillermo Almansa, va expressar que poc a poc el col·lectiu ha anat agafant força i sumant a més persones i entitats al voltant d’aquest projecte autogestionat. Per a Almansa, els objectius amb els que va néixer s’estan acomplint i ha destacat el suport que rep el Casal Popular Pit-Roig a les activitats populars que organitza fora de la seva seu i lamenta no tenir capacitat organitzativa per abastir més.


Foto: Guillermo Almansa es va adreçar als assistents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]