hola

Amics i socis del Casal Popular Pit-Roig van celebrar el dissabte 23 de novembre el tercer aniversari d’aquest col·lectiu amb una programació que es va desenvolupar a la seva seu i que va incloure una tarda de jocs, un tast de cerveses artesanals, un sopar de pinxos i un concert.

El Casal Popular va néixer amb l’objectiu de dotar el municipi d’un espai autogestionat per a entitats, associacions i ciutadans i ésser un punt de trobada. A més, aquest col·lectiu també treballa per recuperar tradicions i festes populars com la Castanyada, el Quinto o la revetlla de Sant Joan.

El president del Casal Popular, Guillermo Almansa, manifestava davant dels assistents a la celebració de l’aniversari que el Casal ha esdevingut «un punt d’unió entre lluites locals, un espai on les activistes de Santa Perpètua venen a seguir treballant per un futur millor» tal com han fet ciutadans per a la preparació de la vaga pel clima o la vaga del 8 de març.

Durant aquests anys de vida del Casal, l’organització ha impulsat xerrades i tallers de temàtiques com l’antifeixisme, els feminismes, l'habitatge o l'internacionalisme, entre d’altres. A més s’han realitzat xerrades, tallers, documentals, jocs de taula, concerts i múltiples assemblees. El Casal Popular també ha acollit activitats d’oci alternatiu.

El Casal Popular no va voler oblidar-se durant la seva celebració de «cap de les preses polítiques ni les exiliades que tenim ni els nostres veïns Jordi Cuixart i Ferran Jolis».

El president del Casal Popular, Guillermo Almansa, va expressar que poc a poc el col·lectiu ha anat agafant força i sumant a més persones i entitats al voltant d’aquest projecte autogestionat. Per a Almansa, els objectius amb els que va néixer s’estan acomplint i ha destacat el suport que rep el Casal Popular Pit-Roig a les activitats populars que organitza fora de la seva seu i lamenta no tenir capacitat organitzativa per abastir més.


Foto: Guillermo Almansa es va adreçar als assistents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Neix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge
24 Jul 2020 19:33 - RedaccióNeix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge

El paratge natural de Santiga ha acollit aquest dijous 23 de juliol la presentació pública de la plataforma [ ... ]

El 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19
24 Jul 2020 12:29 - RedaccióEl 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest 27 de juliol el termini per a la presentació de sol·licitud [ ... ]

Les matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre
23 Jul 2020 15:55 - RedaccióLes matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments [ ... ]