hola

La Regidoria de Medi Ambient ha distribuït per les escoles i instituts del municipi contenidors de les diferents fraccions de recollida selectiva.

L’objectiu és “conscienciar el més menuts de la importància de reciclar i de fer-ho bé i també de reduir residus”, segons ha detallat el regidor de Medi Ambient que ha afegit que “volem que prenguin consciència que només tenim un planeta i que els recursos s’estan esgotant i també està a les seves mans revertir el sistema actual de generació de residus”.

La campanya neix d’una petició de l’Escola Santa Perpètua, que va detectar la necessitat de disposar de contenidors d’orgànica també a les aules. “A partir d’aquí, vam fer una crida a la resta d’escoles i instituts de les seves necessitats i hem fet el recull i els hem subministrat el material que ens han demanat”, ha indicat el regidor. Així, s’han proveït contenidors d’orgànica, envasos i paper. “A les escoles es generen molts envasos perquè els menuts acostumen a portar embolcalls d’un sol ús com pot ser el paper d’alumini i és important poder-lo reciclar de forma correcta”, ha destacat el regidor que també ha avançat la possibilitat de distribuir entre els centres educatius embolcalls reutilitzables per als entrepans. “Amb la directora de l’Escola Santa Perpètua, hem comentat la possibilitat de subministrar els embolcalls que vam distribuir a la bicicletada i mirarem si podem cobrir la petició i si no és en aquest exercici, en futurs, poder-ho implementar també a la resta d’escoles interessades”, ha manifestat Joan Martínez.


Foto: Lliurament dels contenidors a l'Escola Santa Perpètua / Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]