hola

La Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda torna a posar en marxa la campanya que, dirigida a infants i adolescents de 0 a 17 anys, té per objectiu que cap infant del municipi es quedi sense regal la Nit de Reis.

Com des de fa dos anys, les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i social que vulguin ser beneficiàries de la campanya Cap infant sense joguina, hauran de demanar-ho formalment presentant una instància específica a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’11 al 22 de novembre. Els sol·licitants, en la mateixa instància caldrà que indiquin el tipus de joc o joguina (de taula, esport i aire lliure, simbòlic o manualitats) que creuen que pot agradar més als seus fills i filles. Aquesta mesura permet ajustar-se més a les necessitats de cada família i als gustos de cada infant. La Biblioteca Josep Jardí també ha fet un llistat de llibres recomanats per edats i cada beneficiari rebrà també un llibre. La segona fase de la campanya Cap infant sense joguina anirà del 25 de novembre al 19 de desembre i serà la recollida de joguines noves i sense embolicar, i millor que no siguin ni bèl·liques ni sexistes a través de la Xarxa de Centres Cívics.

D’altra banda, Óscar Naveros, en representació de la Fundació Obra Social La Caixa va signar un conveni a través del qual atorga una subvenció de 4.000 euros a l’Ajuntament que es destinen a projectes d’inclusió social com la campanya Cap infant sense joguina


Foto: Un moment de la signatura del conveni entre representants municipals i de La Caixa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]