hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, i el regidor d’Habitatge, Sergi Hernández, es van reunir el 8 d’octubre amb els representants perpetuencs de la Plataforma d’Afectats i Afectades per les Hipoteques (PAH).

Durant la trobada, el Consistori i l’entitat es van comprometre a cercar espais de coordinació i suport mutu, com és el cas que l’entitat pugui derivar a les persones que atenen en els casos que considerin necessaris al Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIHD), que s’ofereix des de la Regidoria d’Habitatge i que brinda un suport gratuït d’informació, assessorament i intermediació legal a les persones i famílies amb problemes per afrontar el deute hipotecari d’habitatge.

Sergi Hernández ha assenyalat que també es van comprometre a traslladar al Col·legi d’Advocats la inquietud de la PAH per tal de designar lletrats d’ofici especialitzats en matèria d’habitatge ja que la Plataforma va expressar que els advocats no acostumen a ser especialistes en la matèria i aquest fet pot dificultar en alguns casos l’eficiència i la capacitat d’acció.

Durant la trobada, també es va acordar que el Consistori convocaria una jornada de formació per part de la lletrada del SIHD adreçada als membres de la PAH.

El regidor també va informar a la Plataforma sobre la Regidoria de Participació Ciutadania i Acció Veïnal per tal que coneguessin les possibles línies de subvenció que puguin ajudar a desenvolupar la tasca social de l’entitat, tot i que per poder-hi accedir, cal estar constituït formalment com a entitat del municipi.


Foto: Un moment de la trobada a l'Ajuntament / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]

Una vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats
15 Mar 2024 11:56 - RedaccióUna vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats

  Una vintena de persones de tretze entitats de diferents àmbits van assistir aquest 14 de març [ ... ]