hola

La Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), organitza la desena edició del cicle de xerrades sobre seguretat i consum que compten amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i els Mossos d’Esquadra.

En aquesta ocasió el cicle comptarà amb dues xerrades i aniran adreçades als consumidors i consumidores de Santa Perpètua. La primera tindrà lloc el 24 d’octubre a les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera i la segona, el 30 d’octubre a la mateixa hora al Centre Cívic El Vapor.

L’OMIC anima a la ciutadania a assistir a aquestes conferències que estan enfocades a recomanacions sobre les dates nadalenques. En aquest sentit s’oferiran consells per evitar estafes i robatoris, policia de proximitat, i planificació de les compres de Nadal.

La responsable de l’OMIC, Ana López, ha destacat que es posa en marxa aquest cicle en les dates prèvies a Nadal per oferir consells a la ciutadania.

Les sessions d’aquest cicle de seguretat i consum són gratuïtes i estan obertes a tothom. Es realitzen en el marc de ‘L’hora del cafè’ dels centres cívics.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]

Una vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats
15 Mar 2024 11:56 - RedaccióUna vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats

  Una vintena de persones de tretze entitats de diferents àmbits van assistir aquest 14 de març [ ... ]