hola

Espiral Catalunya posa en marxa a partir de demà dissabte 5 d’octubre el taller de Jocs en família al Centre Cívic Can Folguera. L’activitat tindrà lloc tots els primers dissabtes de mes, de 18 a 20 hores. L’entitat ha escollit el joc com a vehicle d’aprenentatge per a aquest curs 2019-2020.

Al taller es realitzaran activitats d’entreteniment però també es practicarà el sentit de l’humor, s’estimularà la creativitat o s’augmentarà la capacitat de resolució de problemes. L’objectiu és experimentar habilitats que enforteixen l’autoestima, la satisfacció i els vincles familiars.

Espiral Catalunya recorda que l’activitat és oberta a qualsevol família, amb o sense diversitat funcional, ja que l'entitat vol fomentar la inclusió en el joc. Per a famílies sòcies el taller és gratuït i per als no socis tindrà un preu de quatre euros. L’entitat recorda que quinze minuts diaris de jocs en família poden marcar una diferència important en el desenvolupament dels infants.

La presidenta d'Espiral Catalunya, Maribel Medina, ha explicat que aquest nou taller de Jocs en família ha sorgit del programa Suport familiar on es va fer una sessió de jocs i les famílies van demanar fer-ne més. Medina ha explicat que amb aquestes sessions es potencia la inclusió, el joc en equip, tècniques de memòria i de calcul mental, entre d'altres.

Espiral Catalunya parteix de la premissa que jugant també s'educa, es potencien altres habilitats així com el lligam entre pares i fills. Aquest és l'objectiu d'aquests jocs en família en els quals poden participar famílies de tota mena, com subratlla Maribel Medina.

El primer Jocs en família tindrà lloc demà dissabte a les sis de la tarda al Centre Cívic Can Folguera. Espiral Catalunya ha avançat que ja hi ha famílies apuntades, però que si hi ha més interessades només cal que s'apropin al començament de la sessió i seran benvingudes.


Foto: Activitat infantil a la Biblioteca a càrrec d'Espiral / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]