hola

El col·lectiu Vaga pel clima SPM organitza demà dijous a les 19 hores una manifestació a Santa Perpètua amb motiu de la Setmana del Clima que finalitzarà aquest divendres amb la convocatòria d'una vaga mundial pel clima.

Aquesta és una de les accions que es porten a terme al nostre municipi per denunciar la situació d'emergència climàtica que amenaça al planeta. La manifestació de demà tindrà lloc al passeig de la Florida amb el parc Central i els concentrats han anunciat que realitzaran un recorregut pels carrers de Santa Perpètua.

El col·lectiu també ha portat a terme un taller de pancartes i durant aquesta setmana instal·la paradetes informatives de boicot al plàstic a diversos punts del municipi. Vaga pel clima SPM també té previst assistir divendres a la manifestació pel clima convocada a Barcelona. Vaga pel clima SPM fa una convocatòria aquest 27 de setembre, a les 17 hores a l'estació de la Llagosta per anar-hi junts en tren. La concentració es farà als jardinets de Gràcia.

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha anunciat que declararà l'estat d'emergència climàtica. Des de Residu Zero SPM ho valoren positivament, "sempre que això es tradueixi en fets reals i en accions i no quedi com una moció més".

Organitzacions ambientals i col·lectius de la societat civil de països arreu del món fan una crida a donar suport a la vaga, perquè l’emergència climàtica afecta a totes les persones del món. El moviment vol ser una xarxa per aportar solucions a aquest repte i per exigir justícia ambiental i intergeneracional, un futur, i pressionar les classes polítiques a actuar amb responsabilitat enfront la crisi climàtica.


Foto: Taller de pancartes / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]