hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua participarà demà dimecres 4 de setembre en la reunió convocada per la Diputació de Barcelona per treballar una resposta coordinada i conjunta a Endesa a les reclamacions que els consistoris de la demarcació han rebut aquest estiu en les quals l'elèctrica amenaça amb tallar el subministrament elèctric a les famílies vulnerables del municipi amb deutes en cas que els consistoris no assumeixin el 50% d'aquestes factures pendents.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, ha mostrat el seu rebuig i la seva indignació amb la notificació que va rebre l’Ajuntament de Santa Perpètua el 6 d’agost i en la qual Endesa amenaça amb tallar el subministrament a partir de l’1 d’octubre a 131 famílies del municipi si el Consistori no abona la meitat de les factures pendents, que ascendien a data de 30 de juny a 72.644,22 euros, segons l’elèctrica.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha detallat que cal fer un front comú i donar una resposta conjunta a la companyia i ha confirmat que assistirà a la reunió convocada per la Diputació aquest dimecres 4 de setembre juntament amb dos tècnics municipals. Bajo també té previst assistir a la trobada de municipis convocada per dijous dia 5 per l'Ajuntament de Terrassa.

Endesa va enviar durant el mes d'agost cartes als ajuntaments per reclamar que els consistoris es facin càrrec del 50% del cost del deute acumulat de les famílies en situació de vulnerabilitat sota l'amenaça de tallar el subministrament en cas de no fer-ho. Davant d'aquesta situació, la Diputació de Barcelona ha convocat aquesta reunió amb l'objectiu de "treballar una resposta conjunta que permeti trobar solucions a aquesta greu situació", segons ha detallat la seva presidenta, Núria Marín, en una carta adreçada a l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. A la trobada, assistiran les principals entitats municipalistes i de l'administració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per analitzar i debatre els continguts de la reclamació i trobar un posicionament comú, ha detallat Marín.


Foto: Endesa reclama a l'ajuntament el deute de families vulnerables / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]