hola

Uns 1.500 pinxos s'han distribuït entre els vuit establiments participants en la segona edició de la Ruta del Pinxo de la Festa Major. Les Regidories de Cultura i de Comerç organitzen aquest certamen gastronòmic amb l’objectiu de dinamitzar el sector de la restauració i alhora engrescar a la ciutadania a conèixer i assaborir les diferents ofertes gastronòmiques de Santa Perpètua.



Enguany han pres part a la Ruta del Pinxo un total de 260 persones que van puntuar les tapes per escollir la més popular. Un jurat atorgarà el premi a la millor tapa. Els establiments participants han estat 80's, Bus Stop, El rebost de Mas Costa, Protagonistas, Santa Tapa, Simple Wake, Vermut Negre i Vostra Vite.

Aquest dilluns en la mitja part de les havaneres es va fer el sorteig del premi entre les persones participants a la ruta. La papereta afortunada va ser la de Juan Arza que rebrà dues entrades per a la obra de teatre Immortal amb Bruno Oro del Club Capitol de Barcelona.

Els premis a la millor tapa i a la més popular es faran públiques en la propera edició de l'Informatiu en paper el dia 13 de setembre.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha destacat que la gastronomia també és un puntal tal i com demostra l'èxit sempre del concurs de paelles amb el màxim de participants i la xocolatada del veïnat de la Creueta que va repartir 58 litres de xocolata. Solà creu que la ruta del pinxo es va consolidant.
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]