hola

La Festa del barri de La Florida ha estat marcada, sobretot, per l'onada de calor. Fins i tot, un dels actes, la cantada d'havaneres, va retardar el seu inici per evitar la forta calor de dissabte a la tarda. La música va començar després de les vuit del vespre.

L'Associació de Veïns i Veïnes de la Florida ha celebrat aquest cap de setmana la festa de barri que es va iniciar, com és tradicional, amb la festa homenatge a la gent gran. Durant l'acte es va retre homenatge a Juan Dote Rodríguez, soci de major edat que encara no havia rebut aquesta distinció. Dote va néixer a Fonelas (Granada) el 16 d'agost de l'any 1933, i va arribar al barri de la Florida l'any 1966. Està casat, té dos fills, dues filles, quatre netes i un net. Els que el coneixen diuen d'ell que és una persona emprenedora, treballadora, bromista, molt familiar i amant dels gossos.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va presentar la nova regidora de Gent Gran, Ana Bajo que substitueix Neus Garcia, que va desenvolupar el càrrec durant l'anterior mandat. L'alcaldessa va destacar la importància de la gent gran "perquè hem de valorar com es mereix l'experiència de vida, les esperances i els valors que aporten les persones grans a la societat en general, a Santa Perpètua i al vostre barri". L'alcadessa va afegir que "no hem de permetre cap discriminació per raó d'edat i hem de treballar per fer avançar el que avui s'anomena envelliment actiu, per què vivim més i volem que els nostres majors visquin en bones condicions de salut i amb qualitat de vida".

La festa de la Florida va finalitzar ahir diumenge al migdia amb una botifarrada al centre cívic a la que van assistir unes 275 persones. El president de l'entitat, Torcuato Matilla, ha destacat que les altes temperatures han marcat la festa i ha explicat que en aquesta ocasió s'ha donat la coincidència que la persona homenatjada va néixer el mateix any que es va celebrar per primer cop la festa de la Florida.

Lluites i reivindicacions

D'altra banda, l'Associació de Veïns i Veïnes de la Florida també ha volgut recordar durant la festa de barri algunes de les batalles en les que estan lluitant com el Centre d'Urgències d'Atenció Primària, un transport públic que cobreixi les necessitats de la ciutadania, demanar actuacions a l'administració per millorar la separació i recollida de residus i una mobilitat activa accessible.


Foto: Juan Dote, el primer a l'esquerra assegut, va rebre l'homenatge en la festa a la gent gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]